diumenge, 4 de setembre del 2011

V EDICIÓ DEL TRIATLÓ POPULAR GUADASSUAR. ÈXIT PARTICIPATIU i ORGANITZATIU

Hui diumenge hem celebrat la cinquena edició del Triatló Popular Guadassuar. Aquesta prova va consolidant-se en les proves de l'Estiu Esportiu que es celebren al nostre poble.

Hi ha que destacar la magnífica organització per part dels membres del Club Triatló Guadassuar, i de totes les persones que ens han ajudat a portar-lo endavant. Ha sigut una llàstima el no celebrar aquest any el duatló de Guadassuar, perquè aquest magnífic grup d'amics ha demostrar què són molt bons organitzativament, i que tots saben el què tenen que fer. Gràcies per ser tant bons.

Èxit també amb la participació, sobretot en la prova de Multiesport (menors de 9 anys), en la qual em pogut gaudir de l'il·lusió dels més menuts per l'esport i passar-ho bé.

També tenim que demanar disculpes pels errors, què sempre hi ha, sobretot a Kyle Navarro e Isabel Molina, que no adonant-nos nosaltres, ni ells, han participant en la categoria anterior a la seua.

En la categoria de majors cal destacar la magnífica carrera de Vicent Lopez Juan (el segonero), què per quart any consecutiu a guanyat el triatló popular de Guadassuar, aquest any a més, batint el record de la prova, baixant de 30 minuts. També com no a Vicente Tortajada Machi (Callós) i a Frederic Sabater Pastor, que han fet la prova molt interessant fins el final.

I com no, felicitar i agrair la participació a Manolo Castells i a Luís Hervàs, que sempre estan participant amb nosaltres i donant guerra a tots.

La llàstima, la participació. Estem segur que molta més gent podria gaudir d'aquesta prova, feta amb tota la il·lusió  però que molta gent encara no s'atreveix a realitzar. Per la nostra banda intentarem fer tot el possible per què en la sisena edició la participació siga molt més nombrosa.

Per finalitzar agrair la col·laboració de Plantes Moises i Construccions Daniel Fuertes, al tio Alberto, a Enrique i a Ruben que ens ha portat l'ambulància per vetlar per tots nosaltres. Gràcies també al Regidor d'Esports Jose Luis Escartí Fuertes, acompanyat de Domingo Año Año i Vicent Estruch Bellver, que han representat al nostre Ajuntament de Guadassuar que fa possible aquests esdeveniments. Moltes gràcies a tots.

Seguidament teniu el enllaç a les classificacions i molt prompte el reportatge fotogràfic què no se'l podeu perdre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA