diumenge, 30 de novembre del 2008

MITJA MARATÒ MUNTANYA CASTELLNOVO

El dissabte es va celebrar la Mitja maratò de muntanya de Castellnovo. Cuatre van ser els membres del club que varen participar, junt amb Toni Lacal que també vingué amb nosaltres. La prova va ser molt divertida a la vegada que molt dura, encara que molt recomanable la participació en anys vinents.

Després d'un primer kilometro tranquilets, Jose va ser el primer que s'en anà per davant. Posteriorment Dani deixa a Mario i va anar a agafar a Jose, ja que Dani pensava que Jose anava per darrere. El presi i Toni anaven per darrere a la marxeta. Les pujades eren impressionants i per a l'any que bé tindrem que comprar uns piolets per a poder fer-les. Les baixades eren triatleres que amb la btt seran impresionants.


Al final Jose va ser el primer que entrà en meta seguit de Dani. Posteriorment entrà el Presi que es va gelar pel fred i tingué alguna molèstia en el gemelo. Mario tingué que fer els últims 6 km caminant per problemes amb el tendò d'Aquiles, esperem que no siga rés i que sols siga un susto.

Per altra banda Toni Lacal també va acabar la prova que va ser molt dura.

Ja estem pensant en la següent prova de muntanya, molt més atractives que les d'asfalt.


CLASSIFICACIÓ MITJA MARATÒ MUNTANYA CASTELLNOVO

100 JOSE _____5,45 _____2:04:19
108 DANI _____5,49 _____2:05:38
222 XALI ______6,44 _____2:25:27
362 MARIO ____7,46 _____ 2:47:39
387 TONI ______7,57 _____2:51:36

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA