dilluns, 6 de juliol del 2009

VOLTA A PEU GUADASSUAR


El passat dia 2 de juliol es va celebrar la ja tradicional volta a peu a Guadassuar. Enguany, més que mai des de fa un temps, ha segut la volta a peu al poble de Guadassuar. Des del Club Triatló Guadassuar volem felicitar al Club Atletisme Guadassuar per tornar la prova al centre del poble, i que tot els nostres conciutadans puguen gaudir de tots els corredors participants, i com no, del nombrós nombre de corredors locals.

La participació a la prova per part del Club Triatló Guadassuar ha segut molt nombrosa, amb un total de 17 participants, sense comptar als menors que participaren en nom del Club Atletisme Guadassuar, i algun altre membre que no pogué participar per infermetat. Cal destacar el 2º lloc en veterans de Luís Hervàs, i el també 2º lloc local de Feli. Els participants del club han segut:

· Vicent Andreu · Fede Año · Tere Boils · Josep Mª Bou · Mario Bou · Lluís Castells · Feli Cebolla · Xuli Escrivà · Dani Fuertes · Luis Hervàs · Pepe Masip · Diego Moya · Vicent Osca · Carlos Pous · Ximo Sentamans · Ricardo Vico · Angel Villalba

Segurament seriem un dels grups més nombrosos de la prova, i amb açò ens podem felicitar de la bona salut que travessa el nostre club. Enhorabona a tots els participants i nosaltres ha seguir el nostre camí com ha exemple dels clubs de Guadassuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA