dilluns, 11 d’octubre del 2010

XI TROBADA BTT L'ALCÚDIA 2010

El diumenge 10 d’octubre de 2010, es va celebrar la XI TROBADA BTT L'ALCÚDIA 2010, organitzada brillantment per la Penya el Cuc.

Representant al Club Triatló Guadassuar va participar Mario, que va anar a la prova juntament amb Enrique Amargós, el biker referència en el poble. També va participar Teresa (d’Alberic i cunyada de Jose) que va participar en el mallot del Club Triatló Guadassuar.

Va ser un dia magnífic, després de l’oratge que varem tindre el dissabte. La prova constava de 47 km durs per la Garrofera. Del circuit cal destacar la pujada per la senda de Tous i les baixades de la senda de les Dones i la de Ximot. El terreny fins al canal va estar molt embarrat, tant d’anada com de tornada, però les dos baixades van estar prou practicables.

La participació no va ser tant nombrosa com edicions passades, però això no lleva la qualitat dels participants d’aquesta edició, participant la primera plana de la BTT de la Comunitat.

Al principi de la prova es feu un grup d’uns 50 participants, darrere dels quals hi havia un tall. En ell rodaven Enrique, que en tot moment es trobava entre els 25 primers, i Mario que anava per la cola del grup.

En el camí que va de Mangue cap a Tous, Mario passa a Enrique que havia punjat per segona vegada. Després de fer la trialera de Tous i en la baixada de la senda de les dones, Enrique recupera el temps perdut i es posa darrere de Mario i al poc de temps el passa. Al final de la senda de Ximot, Enrique torna a punxar i es veu obligat a l’abandó. Llàstima, ja que havia preparat consciençosament la carrera, i haguera pogut aconseguir un top 15 de no haver tingut aquesta avaria. Per la seua part, Mario comença a remuntar posicions fins al final, aconseguint el lloc 45 de la general després de 2h i 40min.

Cal destacar també la presència en l’organització de Paco Medes, Ximo Porcar, Toni Perales i Juan Antonio; que en tot moment estigueren animant a tots els participants.

També felicitar a la Penya el Cuc, ja que sempre ens ensenya nous camins i sendes per als assidus de la Garrofera, i pel magnífic reportatge fotogràfic de la prova.

L’any que ve repetirem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA