dimecres, 19 de gener del 2011

ANUL·LAT EL VII DUATLÓ GUADASSUAR

Lamentablement tenim que informar-vos que aquest 2011 no celebrarem el VII duatló Guadassuar.
Primerament, volem disculpar-nos davant de tots els participants que heu vingut els darrers anys a la nostra prova, i als que teníeu previst assistir aquest any. Molts de vosaltres ja s’hauríeu planificat la temporada i per això vos demanem disculpes.
Les raons per a no celebrar el duatló Guadassuar han sigut per la possible no viabilitat de la prova.
Aquestos anys l’hem celebrat gràcies a l’ajuda de moltes empreses, que han col·laborat amb nosaltres desinteressadament, i sobretot a l’Ajuntament de Guadassuar; juntament amb la participació mitjana d’uns 180 de vosaltres. Així i tot la prova es deficitària, però ja ho sabíem des què començàrem a organitzar-la. Però l’idea nostra era, i és, la de tornar a tots els Clubs que organitzeu una prova, el què puguereu vindre a la nostra com a participants.
Per aquest any, la coincidència amb un altra prova el mateix cap de setmana en la nostra Comunitat, ens ha fet reconsiderar la celebració del duatló. És molt d’esforç el que hi ha què fer, i des del Club Triatló Guadassuar creguem que no podem competir, ni volem, amb altres proves.
Tampoc creguem que la solució siga la de pujar l’inscripció de la nostra prova, ja que creguem que perfectament podríem haver mantingut els preus.
No em volgut arriscar-nos a tindre una baixa participació i al final tindre que anul·lar la prova. Pot ser ha sigut una posició covard la què tenim, però no puc demanar als membres del Club, en la situació en la que estem, que posen diners propis per a portar endavant la prova.
Esperem estar novament amb vosaltres celebrant el VII duatló Guadassuar. Enguany? L’any vinent? No ho sabem, però dir-vos que teníem, i seguim tenint molta il·lusió en aquesta prova, que tant ens costà de tornar a celebrar, i que entre tots vàrem aconseguir que fora, com la batejàrem nosaltres, Final de la Copa Federació de la Comunitat Valenciana per dos anys consecutius.
Prompte vos esperem altra vegada en Guadassuar, i en el que serà el VII duatló Guadassuar. Perdoneu les molèsties.
CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA