dimarts, 28 de juny del 2011

2 HORES DE NATACIÓ - 6000 METRES

El passat divendres 24 de juny celebrarem les 2 hores de natació Guadassuar, aquesta vegada en la piscina municipal. Aquesta va ser la segona edició d'aquesta prova, que començà com una idea del entrenador del Club Triatló Guadassuar Paco, i que pareix que serà una de les proves tradicionals a partir d'ara per acabar l'hivern i el començament d'estiu.

En aquesta prova es tracta d'estar 2 hores nadant, però en series de 100m. L'eixida de cadascuna de les series és cada 2 minuts, per tant, el temps que arribes abans és el què descanses.

En aquesta edició es va notar molt la milloria de tots els assistents als entrenaments d'aquest any, així com la participació d'Alfonso i German. 

També agrair als que vingueren a vore'ns, membres del Club Triatló Guadassuar, amics, familiars, Alberto de la Piscina Coberta; i com no a Teto i Núria, que estan tot l'any entrenant amb nosaltres però no van poder nadar.

Esteu tots convidats per a l'hivern que bé en la Piscina Coberta Municipal per a la tercera edició de les 2 hores de natació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA