dilluns, 7 de novembre del 2011

QUI NO SUMA... MULTIPLICA

Açò cada dia sens va més de les mans. Per tal de rematar (esperem) l'any, i sense esperar-nos als 93km del GR10, Dani, Mario i Juan Carlos han decidit inscriure's a la "2ª carrera per muntanya serra de Chiva". 63km i 3000 metres de desnivell positiu els esperen per al 10 de desembre. Després hi haurà un mes per a recuperar i afrontar el GR10 EXTREM.

Diuen que més d'una marató a l'any no es bo. I quanta raó tenen. Nosaltres encara no em fet una marató sols. L'hem fet al Ironman, els 82km d'Alcoi o els 63km de la Botamarges, en la qual participaren Dani i Juan Carlos. I com diu Juan Carlos: "Es refereixen a maratons per asfalt".

Esperem rematar aquest 2011, que per a molts de nosaltres serà el millor esportivament que em viscut, participant en proves que l'any passat sols podíem que imaginar i veure a les revistes o la televisió.

Per altra part, el diumenge realitzarem un altre entrenament per la muntanya. Espectacular el dia, la ruta i el paisatge. Què bonica què és la muntanya. Tots els dies ens fa gaudir al màxim, amb uns paratges que mai haguérem pogut ni pensar que tenim ahí tant prop. La baixada de les Creus de Tavernes a Tavernes per la font del Cantus, i la posterior pujada pel camí dels Amoladors. Impressionant i repetible. Segur què tornarem a la Valldigna, cada dia ens sorpren més.


El cap de setmana a Benifaió a la I marxa de Muntanya. 21 kilòmetres per a seguir els entrenaments.

De veritat que estem bojos, ara si, però és de gaudir de la natura i el temps.

El temps, 
l'única cosa 
què per molt què córregues 
s'escapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA