dimarts, 6 de novembre del 2012

LA PRIMERA MITJA MARATÓ DE JAVI COLOMER

El passat dijous mentre  entrenava amb el meu personal trainer (Dani)  em va comentar que el diumenge era  la mitja de Gandia, i jo vaig  pensar: què no la faré?Però vaig dir: Buf, divendres de mes, matinada i 21 km: mala combinació! 

Divendres m’ho torne a plantejar, Víctor diu que  no fa la mitja perquè està lesionat i  li demane el dorsal, adjudicat...ja tenia dorsal! Confirme la meua assistència a la carrera pel Whatsapp del club, segur que Alfonso ja ho tenia  registrat (ja no me podia tirar enrere). 

Diumenge a les 8 i mitja m’espere a la porta de casa a que Ximo, Sardi i Dani passaren  a per mi, el meu gos també esperava  pensant-se que se’n venia  en mi a algun lloc però no, es queda prou despagat! 

Arribem a Gandia, arrepleguem els dorsals i ens reunim tots els membres del club, ens posem el dorsal i el xip, escalfem un rato i anem a l’eixida. Per davant es posen Juli i  Jose Carlos. Dani, Ximo, Sardi i jo més darrere; comencem la carrera Dani, Ximo i jo, Dani amb el seu “Satélite” va marcant els kilómetres, fins que arribem al 10 aprox. I me diu: “Javi... ves anant tu". 

Continue jo a soles al meu ritme, que no sé massa bé quin era perquè no portava crono, la carrera avança i entrem en un altre poble. Mare meua que no torne a Gandia! Com si m'hagera perdut! Jajajaja. A poc a poc anem tornant cap a Gandia, ja es veu més gent i tambe el  km 15, ja queda menys! 

Arribem al 17 i van notant-se els kilòmetres, encara com només en queden 4 km!  Ja està prop la meta però els ultims  kilometres es fan llarguíssim fins que arribe a la pista d’atletisme i... prova superada, la meua primera mitja i acabada!! 

Quan ja he recuperat un poc em trobe amb la resta de l’equip del Triatló Guadassuar, cadascú comenta el resultat de la seua carrera. El millor a destacar: el bon caràcter dels companys i la participació d'ells! Ara sols queda preparar-nos per a la torra del Divendres i per a la próxima carrera! I com no, donar molts ànims a tots els carabassots/es que d'aci dos setmanes participen en el Marató de València.


per: Javi Colomer

1 comentari:

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA