dimarts, 27 d’agost del 2013

EL DIUMENGE 7é TRIATLÓ LOCAL. NO VENS?


Com ja es costum, en acabar el mes d’agost i passar danses, tenim un altre esdeveniment al nostre poble per rematar el “Estiu Esportiu”, on tots podem participar i gaudir fent esport. 

No importa l’edat, ni el nivel, ni el rival, ni l’equipament (sempre amb la deguda seguretat), tan sols ganes de fer esport i probar noves experiencies. 

TRIATLÓ, tres esports en un, si practiques esport siga el esport que siga veuras com t’agrada. És més! casi t’assegurem que repetiras. 

Es tracta d’un matí on practicar Triatló i divertir-se. Triatló popular per a totes les edats, amb les distancies adecuades per a cada categoria. Fins i tot amb una prova de triatló per equips. 

Sempre es veu tot tipus de superació; per finalitzar per primera vegada un triatló, per disputar amb gent coneguda aquesta prova e inclus algúna disputa de certa intensitat. 

No t’ho penses més, inscriu-te i no quedaras decebut. A més en aquesta edició els inscrits al triatló menos de 18 anys tindran de regal el més de setembre d’entrenaments a l’Escola del Club Trialtó Guadassuar i els majors de 18 anys entrenaments durant dos setmanes de setembre amb el Club Triatló Guadassuar.

Punxa al cartell per fer la teua inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA