divendres, 17 d’abril del 2015

ENS ANEM DE RUTA A L'ORXA EN L'ESCOLA DEL CLUB I AMICS.



Tots anaven en molta il·lusió, per alguns era la primera volta, la ruta és de les més boniques, a mi personalment m'agrada molt.

Carregarem les bicicletes el dia d'abans per a no perdre ni un minut, una vegada en el punt de reunió, eixirem tots cap allà. Quant arribarem, ficarem les bicicletes a punt i començarem la ruta, encara com que lo primer és cap avall, fins que arribarem al primer tunel, parem i fiquem les llums en marxa, el passem i a seguir ....


Ben prompte arriben al riu, allí ens agrupem, el mal venia ara, tenim per davant un "poquet" de desnivell positiu, el terreny no era de el més fi, però no era problema, baixarem de la bici i a poc a poc caminant pujarem.






Passarem un parell de túnels més curtsperò les forces anaven fallant, però així i tot, per fi arribarem al poble. El temps és ficava un poc negre, només dinarem es fica a caure unes gotetes, agafarem les bicis i tots ben ràpid cap avall, en només una horeta estàvem ja en els cotxes.

Pararem en el primer restaurant, estàvem molt cansats, justetament era un lloc d'activitats d'aventura, el lloc era molt curiós i ens agrada molt.












La veritat que a pesar que la ruta i les bicis que portàvem, tots grans i menuts gaudirem molt, ja estem preparant la pròxima ruta, aquesta vegada serà un poc mes planeta.






Gràcies a tots per vindre, i fins a la proxima!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA