diumenge, 27 de setembre del 2009


 

Organitzat pel Club Triatló Guadassuar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guadassuar i la Concejalia d’Esports, el passat dissabte 24 d’octubre vàrem celebrar en la Zona d’Oci de la Garrofera el BTT+RUN 2009. L’entrenament va consistir en una carrera a peu de muntanya de 5km i posteriorment una marxa amb bicicleta tot terreny de 20km. La participació va ser molt nombrosa, amb un total de 31 participants, els quals van poder elegir entre fer la carrera a peu, la bicicleta o ambdues.  També cal destacar l’afluència de públic i amics que ens van acompanyar en aquest entrenament, que ha servit per provar els circuits per a un futur Duatló de Muntanya a la nostra localitat.
En finalitzar, tots els participants i acompanyants van poder gaudir d’un avituallament per tal de recuperar forces. També el Club Triatló Guadassuar obsequià amb una borsa i un bidonet a tots els participants. Per la nit celebrarem un sopar de germanor per a tots els participants i acompanyants.
Des del Club Triatló Guadassuar volem destacar la bona acollida per part de tots de la prova, i esperem que les noves propostes esportives que estem preparant ens serveixen per a fomentar l’esport al nostre poble, i arribar a les inquietuds del major nombre d’esportistes locals. Estem segurs que amb la col·laboració del nostre Ajuntament de Guadassuar ho aconseguirem.

1 comentari:

  1. Cal destacar la participació del president amb tres platans i un soparet amb gatets i gosets.

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA