dilluns, 6 de setembre del 2010

IL·LUSIÓ



Aquesta és la paraula què per a mi he vist què sentíem tots en el 4rt Triatló Local del nostre poble.

En primer lloc la il·lusió nostra, la dels membres del club, què un altre any, desinteressadament deixen perdre molt del seu temps lliure per tal de fer gaudir a la resta del poble del esport què més ens agrada. Pareix què no hi ha feina darrere d’un esdeveniment com aquest, però hi ha molta feina. Són moltes les hores de telèfon, correus electrònics, viatges amb el cotxe, reunions, preparar materials informàtics... Molts de nosaltres “perdem” moltes hores de estar amb els nostres, però no són hores perdudes. Són hores què després de veure a tota la gent i els participants de hui et donen les forces per seguir organitzant coses d’aquestes. Gràcies a tots els membres del Club Triatló Guadassuar, cadascun en la part què li toca, per què estem donant il·lusió a molta gent, i tenim què seguir així.

La il·lusió de l’Ajuntament de Guadassuar, amb la Regidora d’Esports Encarna Segura Barberà, i el nostre alcalde Jose Ribera Año al capdavant. Ells són els què estan fent de Guadassuar un referent esportiu i l’enveja de moltes poblacions. Com digué en l’ inauguració de la Piscina Coberta del nostre poble un altre alcalde, “Jo pensava què al meu poble ho tenia tot i què era el millor, però després de veure aquestes instal·lacions, tindre que prendre nota per millorar la meua població”. Gràcies a tot l’Ajuntament, esteu fent-nos realitat moltes il·lusions  gràcies al vostre esforç.

Gràcies a la Policia Local i als membres de Protecció Civil. Amb Salvador Lopez, Antonia i Ruben, estan belant sempre per la seguritat en totes les activitats què es celebren en la nostra població. És molta la il·lusió què tots els membres de la Protecció Civil posen per fer la seua feina. Tenim què pensar que ho fan desinteressadament, i què sense ells seria quasi impossible celebrar qualsevol esdeveniment. Així mateix a Enrique i al tio Alberto.

La il·lusió de tots els veïns del poble què heu vingut a veure la prova. Les cares de tots denotaven alegria. Alegria de veure als seus, i als què no són seus. Alegria de veure com gaudien tots els participants mentre estaven esforçant-se. Donava gust veure tanta gent animant als participants, corrent al costat d’ells i fent-los gaudir de la prova què estaven realitzant.

I per finalitzar, els què ens han donat aquesta il·lusió. Tots els participants. Què tenim què dir de tots els xiquets què han participat. Des de els 3 anys, del més xicotet, fins els ... del participant més major. Tots han gaudit, tots han aconseguit les seues il·lusions, i tots s’han quedat amb ganes de més.

Això és el més destacable, què ens em quedat tots amb ganes de més. Em comentat què estem intentant crear l’Escola de Triatló de Guadassuar, i són molts els pares i majors què s’han interessat. Prompte vos direm coses, ja què estem parlant amb els responsables de la piscina per coordinar l’escola.

Pense què aquest mati em sigut tots més feliços, ens em oblidat de moltes coses, i em gaudit dels nostres i amb ells. Però açò no es fa sense esforç. És el què tenim que ensenyar a tots, i especialment als més joves. 

Podem gaudir, passar una bona estona, riure’ns, celebrar-ho; però abans tenim que fer el esforç. Un esforç què després té la seua recompensa, i la de hui ha segut la de la IL·LUSIÓ.

1 comentari:

  1. Gracies a vosaltres per donarmos esta opcio de poder participar...

    Gracies a tots i l'any que be mes.

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA