dilluns, 27 de setembre del 2010

TRIXCROS. PROVA SUPERADA.


El passat dissabte 18 de setembre varem celebrar el 1er TRIXCROS.
L’entrenament va consistir en 1300 metres de natació en la Assut d’Antella; 21,6km de BTT de l’Assut d’Antella fins la caseta del tio Jordi, en la Garrofera; i 12,6km de marxa de muntanya.
Com que era un entrenament, cadascun dels membres participants va poder fer una, dos o les tres disciplines del 1er TRIXCROS.
El dia començà a les 7:30h en el Ravalet. Allí ens trobarem Dani, Mario, Pepe, Xali, Ximo, Xuli i el tio Jordi. Allí carregarem les bicicletes en la furgoneta de Construccions Daniel Fuertes, i posteriorment la beguda en el cotxe del tio Jordi, que anà a Guadafret a per gel, per a que la tinguérem fresca per als avituallament. Dir que Guadafret ens va donar la gel per a aquest entrenament, pel qual estem molt agraïts, ja que sempre ens presta la seua ajuda quan se la demanem.
Una vegada arribats a la Assut d’Antella començarem a posar-nos el neoprè. Varen fer aquest primer segment Dani, Mario i Xuli. Com no es habitual, l’aigua tenia una temperatura molt bona, però com ja teníem el neoprè posat començarem a nadar. L’eixida va ser a la Australiana, ho siga, començarem tots a una. Va ser un poc menys nombrosa que en el Ironman de Niza, que érem 2800 nedant a l’hora, però així i tot encara ens pegarem alguna garrotà.
Com que sols érem tres els nedadors, decidirem fer-ho els tres junts, per si passava alguna cosa. Al final de tot, el millor. Dani que anava davant li s’ocorregué passar pel mig de tota la brossa. Un llarg i mal moment per a alguns.
Temps total: 26min 15seg – 1300m                                                                                         
A eixes hores, els animadors de l’eixida de natació, Pepe i Xali, ja avien eixit de camí cap a la Garrofera. Al mig del segment es varen beure en Fede que els acompanya fins el final. Com que la nit anterior havia plogut, decidiren deixar la senda de les dones i la de ximot per a un altre dia.
Mentre tant, Dani i Mario prepararen les bicis per  a començar a pedalejar junt amb Ximo, que abans estava fent el reportatge de Vídeo. Una trucada de mòbil a Tere per a encomanar-li les xulles per a la torrada i a moure. Xuli agafà la furgoneta i anà a la caseta del tio Jordi directe per a esperar-nos en la transició.
En la BTT varem fer el recorregut acordat, baixant per la senda de les dones, algú per terra, i després la de ximot. Com que també érem tres els que anàvem amb la BTT, férem igual que en la natació i anàrem els tres junts fins la caseta del tio Jordi.
Temps total: 1h 38min 29 seg – 21,6km (després d’anar per terra, una punxada i un canvi que veurem si el salvem).
Finalment començàrem el últim segment una vegada reunits tots en la caseta. Vàrem córrer Dani, Fede, Mario, Xali, Ximo i Xuli, acompanyant-nos Pepe en la bicicleta.
Prompte es feren tres grups. Per davant Dani i Xuli, un poc per darrere Ximo i Fede que a mitjan camí se’n tornà que ja en tenia prou; i finalment el grup dels caguetes, Mario i Xali, que allà on van tenen que deixar restes de la seua presència.
Temps total: entre 1h 8min i 1h 20 min (depenent dels mortalles).
Temps final: 3h 12min – 3h 24min (per a Dani i Mario que feren el TRIXCROS complet).
Per a finalitzar el matí ens tirarem a nadar a la piscina i beure cervesetes fresquetes gràcies a Guadafret. I després torrà, uhhmm. Xulletes, llonganisses, xoriços, botifarres i els Presi que volia cansalà. I com no acompanyat d’All-i-oli i regat amb vi i cervesa.
En el dinar també ens acompanyaren Tere i Moises, Silvia i el tio Jordi i la dona.
I ací no s’acaba tot, aneu preparant-se que molt prompte tenim el 2on BTT+RUN de la Garrofera, i enguany NON-STOP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA