divendres, 22 de juliol del 2011

MENYS D'1 MES PER A LA PARÍS-BREST-PARÍS


PARÍS-BREST-PARÍS - 1200 KM - MENYS DE 90 H

Sols de pensar-ho entren els dubtes. Ja he fet algunes proves de llarga distància com el trekking d'Alcoi, les brevets d'enguany, la Quebrantahuesos i 2 Ironmans. Però aquesta prova crec que serà la més dura que he tingut que fer fins la data.

Si, un Ironman és molt dur, molt mental, molt físic. Però és un dia; són unes12h. I ara es tracta d'estar 4 dies al límit. Més de 300km per dia, no sabent on dormir, on menjar ni quant ho faràs. A més sense cap ajuda externa. Durant tota la prova tindre que portar el meu propi material i aliments, intentant arribar als punts de control dins l'horari, pedalejar per la nit...

Esta catalogada com una de les proves més dures del món, y de segur que així serà.

Però allí estarem representant al Club Ciclista Guadassuar i al Club Triatló Guadassuar. És molta la feina que queda fins el dia de la prova, però de segur que tot el treball d'aquest any servirà per acabar aquesta PBP. 

De segur que aquesta setmana de danses serà inoblidable per a mi i els meus.

Així mateix, podreu seguir la meua participació en directe. Quan pase per cadascun dels punts de control automàticament online podreu veure on estic i els temps que porte. Per a poder seguir-ho teniu que punjar damunt de la imatge anterior o punxant en el següent enllaç i posar el meu número de dorsal: 

5781 Mario Bou Ortega



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA