dijous, 11 d’agost del 2011

MATERIAL PER A LA PBP

A falta de menys de 10 dies per a la París Brest París ja esta quasi tot el material apunt. 

La PBP és un prova en la qual sols pots rebre ajuda en els punts de control que hi ha en el recorregut. Aleshores tens que portar tot el material indispensable per alguna emergència en la bici. A més tens que portar la roba i tota l'alimentació per al trajecte. Jo sols tindré ajuda al km 300 i al km 900 (al tornar de Brest) en Fouguères.

Com podeu veure en les fotos el material ja està quasi apunt, a falta de un parell de coses (molt importants) què estan per arribar.

Hi ha que destacar en aquesta prova la importància de la il·luminació. Com podeu veure l'equipament que portarà la bici és d'una llum davantera (amb les respectives bateries), un altra llum en el casc i dos llums traseres. Aquestes llums, junt les bateries i el txupetí les tenim que portar sempre amb nosaltres, ja què per la nit sempre ho tenim que portar encés 

A més de les llums, cal destacar la borsa davantera i la trasera, en les quals portaré el menjar i tot el indispensable per a reparar alguna avaria i la roba per a canviar-se.


L'eixida serà el diumenge 21 a les 18:00h, per tant la primera nit i el dilluns seran tots de pedaleig. La previsió és de fer 522 km per al primer dia, fins a Carhaix, abans de dormir.

El dimarts començar a les 5:00h e intentar fer 392 km fins a Fouguères.

I ja el dimecres moure altra vegada a les 5:00h e intentar arribar a París després de 304 km, per tal de completar el total de 1218 km de la París Brest París.

Esperem que tot el material que he estat provant aquest mes funcione tant bé com fins ara i no tindre cap problema. El problema?, esperem que el cos recupere bé després de cadascuna de les dures jornades què ens esperen i poder gaudir al màxim d'aquesta experiència que de segur que serà inoblidable.

Durant aquesta vesprada he estat fent proves i si la tecnologia funciona, sempre que tinga un moment durant el recorregut aniré penjant xicotetes cròniques e imatges de com va l'experiència. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA