dimarts, 4 d’octubre del 2011

CRÒNICA DEL TRIATLÓ D'OLIVA i FINAL DEL CIRCUIT NODRAFTING SÈRIES

El diumenge 25 de setembre es va celebrar el triatló de la ciutat d'Oliva. Un triatló Olimpic, que es compon de 1,5km de natació, 46km de circuit de bicicleta, i un circuit de carrera a peu de 10km.
 
Com qualsevol dia de competició, ens alçarem pronte, per a poder estar aviat a Oliva i poder preparar-nos amb tranquilitat tots els complements necesaris per la prova. Dels quatre membres del club que anavem a disputar la prova, cadascu, va anar per un camí. Però com haviem quedat ens veierem abans de la prova, per a recollir els dorsals i estar els moment abans a la prova tots junts.

Un vegada preparat tot el necesari per la prova a boxes, amb temps més que suficient, com deuria de ser a tots els triatlons, per a poder afrontar la prova amb tranquilitat. Una vegada tot preparat i després de caminar un 500m fins el punt de sortida, ens preparem per a prendre l'eixida, una vegada allí ens comuniquen que hi han dos eixides. Ricardo, Dani i Juli eixiran a la primera i Victor ho fará a la segona. Ens desitgem sort tots els membres i cap a l'aigua.

Un vegada a l'aigua cadascu a la seua, Dani empren la davantera. Victor eixia uns 2-3 minuts després i sobre la primera bolla ja havia agafat a Ricardo i molt poc després, també va pasar a Juli. Des d'aquest moment ja cadascu dels membres del club va fer aquest segment al seu ritme, uns amb més alegría que altres i amb variats objectius. 

Una vegada al segment ciclista, cadascú va fer el que va estar al seu abast. Just al peu del port, per el que teniem que pujar, despres de 12km, Juli va donar caça a Victor, que sobre dur un altre ritme amb la bici, va saber prendre referencies en carrera i ja no va perdre la referencia de Juli. Una vegada a la baixada donaren caça tambe a Dani i desde aquest moment fins a l'arribada a boxes els tres membres del club anaren praticament junts. No teniem referencies de Ricardo, pero sabent a bon segur que venia amb força per darrere. 

Una vegada a boxes Juli eixí en primera pocisió, peró sabent que Dani venia al darrere, agafant ritme de carrera a peu, on en aquest moment no te rival. Despres de 1,5km ja havia passat Dani a Juli, com si estagueren disputant proves distintes. De d'aquest moment Dani empren el capdavant dels membres del club, amb cap possibilitat de donar-li caça per ningú d'ells. Victor agafá a Juli sobre el kilometre 3. I fins al 5 van cuasí de la má, fins que Victor es obligat a seguir el seu ritme de carrera, per no perdre més temps. Despres de fer uns dels girs veiem a Ricardo, amb mostres d'estar content i disfrutant de la prova.

Des d'açi i fins el final cadascu amb el seu patiment corresponent, sense oblidar la duresa d'aquesta despres de quasi 2h 40min, Tots els membres concluiren la prova amb satisfaccions diverses. 

La agradable sorpresa per a tots la va donar Victor Escrivá al proclamar-se campió de la categoria Junior Masculí. Cal recordar, per a major sorpresa, que per a ell era la disputa del primer triatló i a més ho va fer a la modalitat de triatló Olímpic. Esperem que no siga la ultima i done alguna alegria més d'aquest tipus al club de triatló. On esperem que la gent jove s'anime a unir-se i competir amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA