dijous, 19 d’abril del 2012

1 MÉS PER AL IRONMAN DE LANZAROTE

Falta un més per a patir l'aire d'aquestos dies però esta vegada al mític IRONMAN de Lanzarote. Mario afrontarà  el seu tercer Ironman, després dels dos anteriors a Niza i Roth.

Un autèntic repte de força física i mental, on: "els límits normals no compten".

No hi ha altre lloc on el poder creatiu i destructiu de la natura destaca més que a Lanzarote. Una de les set Illes Canàries, territori espanyol, i només a 120 km de la costa oest d'Àfrica. Aquí s'organitza any rere any una de les proves més dures del Món. El paisatge de Lanzarote que tant captiva als seus visitants discorre per camps de lava i pobles pintorescs d'estil únic.

Mario serà el segon nascut a Guadassuar què participarà en aquesta prova, 10 anys després del nostre benvolgut i pioner en la nostra localitat en aquest esport Salvador Osca Casasus "Cama", el qual participà en l'edició de 2002.

Place   Name
496   Osca Casasus, Salvador Country Spain M - (30-34)
Finish 13:53:17.50 Swim 00:50:41.25  Bike 06:33:07.65  Run 06:17:27.60

Esperem què aquest últim més de preparació vaja sense incidències i poder estar en la línia d'eixida d'un altra prova d'aquesta categoria.

Diuen què el més difícil es arribar a la META, però no és així, el més difícil és arribar a l'EIXIDA, una vegada allí tot es gaudir fins el final del què més t'agrada.

A més, en aquesta edició el Ultrafondiste espanyol Josef Ajram intentarà un repte nou:

El 19 de maig, Josef Ajram serà un dels 1800 atletes en nedar els 3,8 km, recórrer en bicicleta els 180.2 km i córrer els 42,2 km de l'Ironman Lanzarote.

Però Josef Ajram s'enfrontarà des del 13 de maig a molt més: a un dels reptes més durs de la seva vida, el Red Bull 7 Islands.

L'Ultraman català viatjarà a les Illes Canàries per realitzar al llarg de 7 dies consecutius aquesta mateixa distància cada dia, el que farà un total de 26,6 km nedant, 1260 km en bicicleta i 295,4 km corrent al final del repte.

Ajram començarà a El Hierro i d'aquí anirà a La Gomera, La Palma, Tenerife, Gran Canària i Fuerteventura per acabar en el nostre mític Ironman Lanzarote.

La web oficial del Red Bull 7 Islands ja està en línia, www.redbull7islands.es

Mota sort i ànim en la solitud. 
"No digues impossible, digues no ho he fet"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA