dilluns, 25 de febrer del 2013

EL DUATLÓ DE BANYERES PER DANI GOMIS. UNA BONA PROVA


Dur, dur, dur i més que dur, jejeje. L´aventura comença promptet, per a no perdre la costum, allà les 6:45 hem quedat a la nostra plaça, la del Ravalet, i de camí allí encara me creue en gent que ve de l´aniversari de l´Ebano,-Bon dia!!!- o -Bona nit!!-.

Quan arribe ja estan allí tots, Mario, Salva, Juli i Víctor i portem Supporters, (Arianna, Alfonso,Jose i Noe ), i algún que altre que farà perleta i me pareix que no vindrà, el que fan ells si que és d´admirar, alçar-se a les 6:00 del matí un diumenge, tela...Donar-los les gràcies per els ànims, per vindre, per alçar-se, per treure´ns fotos, guardar la roba, en fi ,per tot.

Eixim puntuals, o quasi, i de camí vegem que la "furgo" fa molta fumaguera, però com els que van darrere en el cotxe es veu que encara van dormint, no adelanten i ahí anem, soltant "lastre". En menys d´una horeta arribem a Banyeres de Mariola, ens adonem que fa 10º menys que al poble, o siga 4º, frescoreta que diguem per ací, i una immensa boira no ens deixa veure  quasi res, per a fer-ho més èpic!!! Hui serè un gran dia.

Aparquem i cóm no, som els primers, els primers al bar per a esmorçar clar està, el millor és que també som els primers per al vàter, i això és d´agraïr, tot ben net. Descarreguem les bicis, arrepleguem dorsals i cap a boxes, després de renyir un poc en les pegatines ja res ens pot  aturar. Bé sí, tornar a anar al WC, que quan em sente m´adone de que el poble no és plà que digam, fins allí arriba el desnivell....

Escalfament amunt escalfament avall, i açò que no comença, comencem a possar-nos nerviosos. Escalfem tres vegades abans de començar.

La prova comença amb molt de retard, hi ha hagut un incident i la Guàrdia Civil tarda en vindre, (deixa-los, per a un dia que fan alguna cosa). L´eixida la tenim en l'últim grup, perquè Mario diu que li agrada més, així sempre avances gent, no sé jo què dirte....Abans d´eixir ens dona uns quants consells, que vinguent d´ell sempre són d´agraïr, són paraules que se te repeteixen al llarg de la prova, mira la nostra bici, " Último Clasificado" jajajaja, i poc falta per a que no s´equivoque, en la primera volta del segment de córrer senc cóm alena un darrere meua, i a poc d´ell la famosa bici, en com no adelante gent, el mate jajajaj!!!!

En transcórrer uns pocs kilòmetres ja no porte la bici prop, la llarga pujada que hi havia al començar ha deixat a més d´un prou afectat, he vist gent caminar, i encara tenim que tornar a passar dos vegades més, bufff. La segona volta pense que jo també vaig a caminar, no és tan mala idea, quina  animalada de pendent. Finalitzant ja el primer segment de carrera a peu, es produeix la nota negativa del dia, veig cóm Víctor, que havia començat la prova de manera espectacular amb Salva i Juli, ha d´ abandonar per unes molèsties, espere que no siga res, em sap molt greu, ànims Victor!!!

El segment de bici transcorre amb molta normalitat, portet per ací, pujadeta per allà, i vaig avançant a algún que altre, tampoc massa, uf Mario no s´ha enganyat... al final la sorpresa, l´última rampa, de més d´un 15% quasi al final, per si            t´havies quedat amb les ganes!!!

Deprés ja a tornar a córrer, i acabar, a l´entrada en meta ve el speaker cara mi i em dona abraç, diu que me´l meresc, si ell ho diu!!! Quan entre, Mario ja té el plat de paella començat i Juli s´ha fotut mig  entrepà, i Salva? ja se n´ha anat, que tenia pressa...

Acabe una de les proves més dures que he fet fins ara, un bon entrenament de cara a Elx,que és un dels objetius de la temporada, les sensacions molt bones, la prova m´ ha agradat i a l´any que ve si puc tornaré. M´ha donat molta confiança, de cara a tot el que vull afrontar enguany.

per: Dani Gomis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA