dilluns, 2 de desembre del 2013

UNA SETMANA PER AL MARATÓ DE CASTELLÓ

Menys d'una setmana resta per al Marató de Castelló, on estará present el Club de Triatló de Guadassuar.


Dos membres representaran al Club, Vicent Andreu que será la seua primera Marató, amb totes les noves experiencies i sensacions que comporta fer una d'aquestes per primera vegada i Juli Escrivà, que tornará a fer front a un marató tres anys desprès i al mateix lloc on va debutar als maratons.


Desprès de tantes voltes pegades a la pista, tantes hores, tants dies i tota la preparació dels entrenaments realitzats i coordinats per el nostre entrenador Paco Cortes desde finals del mes d'agost, ja estem apunt per a prendre l'eixida. Encara que amb aquest tipus de proves no saps mai que pot passar, intentarem disfrutar de la cursa i d'aquesta carrera tant especial.
Ens desplasarem fins a Castelló el dia avans de la prova, per recollir el dorsal, preparan-nos i descansar ja al lloc de la prova. Amb nosaltres, com no, vindran les nostres respectives senyores que son una pessa fonamental per a prendre l'eixida. En primer lloc per totes les hores que ens han permes no estar amb elles per a poder preparar aquesta prova i desprès per el simple fet de estar amb nosaltres un día tant important. Que si sempre es important veure-les a elles, en aquesta ocasió mes en cara, ja que sabem que no estarem rodetjats de gran quantitat de companys ni gent coneguda, com ens acostuma aquest Club i el seu entorn.
Esperem que el oratge ens acompanye i que les cames ens permeten disfrutar de la cursa.

per: Juli Escrivà

1 comentari:

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA