dimecres, 25 de maig del 2011

BON CAP DE SETMANA ENS ESPERA

TRIATLO_2011_CARTELL_OK_JA1_2Bon cap de setmana és el què ens espera en el Club Triatló Guadassuar. Varies proves i diferents membres del club són els que particparan, portant el nom del Club Triatló Guadassuar.

El dissabte començarà, a les 7:00h del matí, la participació de Mario en l'última brevet classificatòria per a la París-Brest-París. En aquesta ocasió serà sobre una distància de 600km, amb un temps màxim de 40h. Amb aquesta acabarà les brevets classificatòries, i finàlment la PBP ha anunciat que augmentarà la participació espanyola, per tant, encara hi ha opcions de tindre plaça per a la París-Brest-París de 1200km.

Al llarg del matí, serà el torn de Xuli Escrivà, Dani Fuertes, Bernardino Martínez, Pepe Masip i Jose Carlos Sais; que participaran en el Campionat Autonòmic de Triatló, què és disputarà en la localitat de Cullera. Serà la XII edició d'aquest tradicional triatló de la nostra Comunitat.

I ja per la vesprada, serà el torn de Ferran Vico, que participarà en el II triatló escolar de Benifaió. De segur que segueix amb les bones actuacions que ha tingut enguany en la temporada de duatló.

Bon cap de setmana esportiu és el què ens espera. Esperem que l'oratge acompanye a tots, i què gaudeixin al màxim de cadascuna de les proves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA