dijous, 4 d’octubre del 2012

CAP DE SETMANA TRIATLÈTIC PER ALS MEMBRES DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

HOME DE FERRO, IRONMAN, EXTREMEMAN, i ara toca MASSÍS. 

Aquest cap de setmana tres membres del Club Triatló Guadassuar s'enfrontaran al Massís Triatló Antella. Dani Fuertes, Mario Bou i Oscar Vicens participaran en aquesta prova amb les distàncies de 1,9km en la Assut - 86km de ciclisme - 21,095km de carrera a peu. Un total de 108,995km els què tindran què fer per ser un finisher Home Massís. 

A les 13:00h d'aquest dissabte es donarà l'eixida a aquest triatló de mitjana distància què torna a celebrar-se en la localitat d'Antella, després d'alguns anys sense estar en aquesta distància al calendari. Esperem què vinga per a quedar-se, i sobre tot per a créixer. 

I com a plat estrela tindrem a Teto Ruiz representant-nos al Campionat d'Espanya de Triatló a Madrid. De segur què deixa al nostre Club i la Comunitat Valenciana en un molt bon lloc, ja què aquesta temporada ha demostrat què es troba a un alt nivell. La prova què es realitzarà sobre la distància sprint, discorrerà pel mateix circuit on es celebra la Copa del Món de Triatló en la Casa de Campo.

Molta sort per a tots quatre, i esperem què gaudiu al màxim d'aquestes dos proves.

1 comentari:

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA