divendres, 10 de maig del 2013

VOLTA A PEU L'ALCÚDIA 2013. AÇÒ FUNCIONA.


Quedem a les 6 de la vesprada Pedro, Ximo i jo en casa Ximo per eixir junts amb les nostres “fans”. Apunt de moure cap a l’Alcúdia, cuna d’uns quants membres del nostre club, apareix Dani i quasi sense parar el cotxe pugem i enfilem el camí cap l’Alcúdia. 

Encara no hem eixit del poble i ja vegem al primer corredor escalfant, Miguel Rapu (Dani para a vore si és que li s’ha trencat el cotxe) però no, estava calfant.

Arribem, recollim els dorsals i ens trobem amb Jose Carlos i Fran. Sense calfar ens col·loquem en l’eixida. La meua idea era fer una mitja de 4:50 - 4:45, però el nostre mister Paco el dia abans em va dir que no, que a 4:30. “Paco que jo no he corregut tant de presa mai, que no he baixat de 5:10”. “Que no, que tu estàs per anar a 4:30”. 

Bé, si ho diu ell serà per algo. Comença la carrera i va tot bé, en un ratet estem acabant. Aplegue en 45:22, com deia Paco, en una mitja de 4:32. Quina raó tenia, com es nota que ens té controlats. Al final de carrera em trobe amb Jose Carlos i Paco, i comentem algunes coses de la carrera. Paco ens dona uns consells per recuperar-nos: “Ara quan aplegues a casa un batido i dema nou”. Però Jose diu que nou li semblen massa, que si no poden ser hui quatre i demà cinc. Ocurrències que té Jose de tant en tant.

per: Vicent Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA