dimecres, 8 de maig del 2013

DOS MEMBRES DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR PARTICIPARAN EN UNA DE LES PROVES MÉS EXTREMES DEL PAÍS


Dissabte que ve, Daniel Fuertes Gimeno i Mario Bou Ortega, membres del Club Triatló Guadassuar, juntament amb el nostre veí Jose Luís Hortelano, participaran en una de les proves més dures i extremes del nostre país.

Es tracta del CSP 115 Castelló-Penyagolosa, que en aquesta segona edició serà Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya Ultratrail de la FEDME.

Un Ultra Trail en què els participants recorreran 118 quilòmetres amb un desnivell acumulat de gairebé 10.000 metres. Amb sortida al nivell del mar, la cursa finalitzarà al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa a 1280 metres d'altura, recorrent al seu pas els termes de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Lucena, Atzeneta, Benafigos, Culla, Xodos, Villahermosa i Vistabella.

Aquesta serà la primera prova d'ultra resistència d'aquests dos membres del Club Triatló Guadassuar, que al mes de juliol participaran al IRONMAN de Vitòria, i Mario que al setembre participarà en l'Ultraman DID SPAIN 2013 sobre la distància de doble IRONMAN.


L'organització posa a la disposició un app per a dispositius mòbils amb la qual podreu seguir als participants, amb els seus passos de control parcials i les classificacions.
PREM A LA IMATGE
PER DESCARREGAR L'APP

A més del APP es pot seguir la carrera a la retransmissió de ràdio de http://espiquer.com/, i l'organització està preparant per retransmetre en directe la cursa víastreaming.

Una prova que ens va a portar al límit.

Aquests dies cal preparar tot el material, descansar i recuperar-se. Dissabte serà un dia llarg a la muntanya, gaudint i patint del que els agrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA