dilluns, 24 de novembre del 2014

PRIMERA EIXIDA FAMILIAR AMB ELS NOSTRES XIQUETS DE L'ESCOLETA



El dia no tenia molt bona cara, estava completament boiróspero els pares i els xiquets estaven ahí, fera el temps que fera, preparats per a passar un bon dia.

Arribaren al Bar de la Casella d’on començarem a caminar cap amunt, fins arribar als cérvols, per a donar-los l'esmorzarportàvem entre tots uns 5 kg de carlotes, però així i tot, el cérvols no volgueren arrimar-se estaven desganats, o tenien por segur.

Pujaren un poc mes, fins que els estomacs començaren a fer soroll, pararem a esmorcar i agafar forces per a poder continuar.



Deixarem la pista forestal, i agafarem la senda que ens portaria fins al cim de la muntanya, el grup anava estiranse a poc a poc, els de darrere veiem com el grup de davant anava mesclanse entre la boira, pareixia que estaven en els Pirineusels xiquets al·lucinaven, es pensaven que estava damunt dels núvols.







A poc a poc arribarem a l'Observatori, a més de u li costava respirar, però a la vega estaven contents de haver arribat ahí dalt. Després de descansar un ratet, firmaren en el llibre de visites i començaren a baixar, aquesta vegada heu ferem per un lloc més curt, però mes perillósaquests xiquets no tenen por a res, són uns valents.



Per fi, arribarem al Bar, a on recuperarem forces amb unes fresques cervesotes, la gent estava cansa per molt orgullosa de la caminata, i els xiquets jugant en el parc, com si res havera passat.


La experiència ens agradat tant, que ja estem pensant en la següent excursió.

Gracies a tots i fins la proxima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA