dimecres, 26 de novembre del 2014

TRAIL CIUTAT D'ONTINYENT


Aquest diumenge, el Club Triatló Guadassuar va estar pressent a la segona edició del Trail de la Ciutat d’Ontinyent. Es una carrera de 24kms per muntanya.


Tres van ser els membres del club que estigueren a la carrera (Dani Fuertes, Ximo Casanova i Juli Escrivá) i a més molt ben acompanyats de Susi, la dóna de Dani que es resisteix a ser del club, segur que acaba siguent una de les nostres!! Jijiji
La carrera era a les 10:00 del matí, per tant quedarem a les 8:00 per eixir cap a Ontinyent, incluit els mes caldosets estaven d’acord en l’hora de partida (senyal que anàvem sobraets de temps!!)
Be...tots a la furgona de Dani ben amples i cap a Ontinyent!

En arribar a Ontinyent, ben guiats per Ariana que es coneix la zona, arribem al punt de partida i de seguida ens adonem del que ja ens suposàvem, que anàvem sobrats de temps. (Normal!!, Juli no havia ni registat l'hora a la que havíem quedat....anàvem sobrats) . De camí a per els dorsals ens trobem a un company i amic del Onsen Runner d’Alcoi que s’unix al grup. Recollim dorsals i decidim fer-nos un cafenet per a esperar que arribe l’hora de l’eixida. Ens sentem en una cafeteria i ens serviren un cafè, que tan sols per la presentació ja casi havia valgut la pena anar fins a Ontinyent, quina presentació del cafè! Que booo que estava.....!
Després de totes les preparacions de rigor i ficar-nos apunt, anem fins al arc d’eixida i ens preparem, pràcticament sense escalfament, però be...tindrem 24 kms per entrar en calor. Som uns 200 els atletes que anem a participar a la cursa. Preparats....allá anem!! 

Els primers metres de la carrera els fem tots 5 participants pràcticament junts, el primer tram transcorre per camí asfaltat per les proximitats d’Ontinyent fins que comencem a pujar cap amunt. El grup va estirant-se degut a la primera pendent i cadascú intenta portar el seu pas. Dani s’avança al grup per poder fer alguna foto de tots nosaltres i poc a poc anem endavant, cadascú amb els seu ritme.
Una vegada d’eixat enrere la ciutat d’Ontinyent, la cursa transcorre pràcticament tota per la zona on l’estiu passat o l’anterior va ser completament devastada per un incendi, per tant va ser una carrera molt solitària on tan sols es veien matorrals baixos, siguent un panorama molt desolador. Aquesta situació viscuda ens fa recapacitar del mal que es produeix a la natura i a nosaltres mateix un incendi i la cuida que deguem de tindre amb tot el que ens envolta. Aquest motiu de zona mig desèrtica ens fa viuré una carrera molt de solitària i ser molt monòtona per el fet de no trobar-nos arbres (ni tan sols per poder parar a fer les nostres necessitats). Per pistes forestals i alguna senda, arribem pràcticament fins al poble d’Agullent i des d’allí prenem la tornada cap a Ontinyent. De volta ens fan pujar fins el repetidor i ja prenem la baixada camí Ontinyent per anar acabant la cursa, la baixada es fa dura, ja que correguem per camí asfaltat i amb una pendent considerable. Per concloure la carrera correm un kms i pico per camins fins arribar a la línia de meta. A la fí tots els components del club i coneguts, finalitzaren la cursa amb bones sensacions i cansament. Ja podem dir que tenim una carrera de muntanya mes i 24kilòmetres de pretem porada acumulats. 

Per: Juli Escrivà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA