dimarts, 11 de novembre del 2014

TRAIL UMBRIA LA PLANA

Senderista 9:00 Recorregut: 9km

Trail 9:15 Recorregut: 19 Km
                         
Diumenge 19 d'octubre, 07:45 del matí, sortim de la plaça Reginaldo per dirigir-nos a Enguera a gaudir d’un magnífic matí per les muntanyes. Comencen les presses i el nerviosisme... 8:30 i encara estem de camí. La prova comença a les 9:00 i hem de parar-nos a recollir el els dorsals i els xips. Encara com tenim sort i aparquem enseguida per a  dirigi-nos al punt de recollida dels dorsals. Per el moment tot perfecte! Arribem amb el temps ajustadet  però bé arribem.

Són les 08:55 d'Ariana, Cani, Maria i jo ens acomiadem dels nostres companys i ens dirigim al punt de sortida, mentrestant Mario, Javi, Jose, Dani Fuertes, Ximo, Dani, David, Juli i Teto es preparen per realitzar la prova de Trail que començarà a les 9: 15.

Hi ha molts participants esperant que ens donen l’eixida. A les 09:00 tal i com estava previst comença la prova per als senderistes. Ens posem en marxa i comencem les 4 juntes entre els camps d'oliveres. Però la cosa es complica, comencem a endinsar-nos per la vessant, on apareixen les primeres pujades i el camí es fa cada volta més estret, la qual cosa fa que tinguem d'anar en fila un darrere l’altre, el que fa impossible poder avançar i anar al ritme del desitjat. Però la gent molt amablement s'aparta i et deixa avançar.

Arribem a la meitat de la prova i el grup de gent està ja més dispers. Doncs ens trobem amb alguns trams esvarosos i una mica complicats perquè són estrets i amb pedres soltes.

Finalment i després diversos desnivells, vam arribar Ariana i jo una l'última baixada, on decidim seguir corrent, ja que aquestes últimes baixades ho permeten. Entrem en el poble, es nota ja el calor de la gent animant quan ens queden ja pocs metres per arribar al final de la prova. Per fi, després de recórrer els 9Km de muntanya arribem a la meta de les dues juntes i amb molt bones sensacions, deixant en l'oblit l'esforç, les relliscades, les hores de son robades...  i pensant ja en la pròxima prova!


Tots els nostres companys del club de van arribar a meta cansats però molt contents i amb fantàstics resultats després del grandíssim esforç realitzat.

Per: Mª Aurora Cerdán

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA