diumenge, 25 de gener del 2015

L'ESCOLA DEL CLUB TRIATLO GUADASSUAR AL DUATLO DE BENIFAIO



Ja tenim un mes, els nostres xiquets tenien un altre Duatló a Benifaió i ací estaven tots, dispostos a donar-ho tot com sempre, a les ordres del nostre míster Paco.




El mati es va fer un poc llarget, havíem d'esperar a l'ambulància per què havia de portar a un duatleta que hi havia sufrit un accident, esperem que siga lleu.





Per fi donaren l'eixida, primer els xics i després les senyoretes, escomençen a córrer i a poc a poc el grup va allargant-se, cadascú es fica en el seu grup, de seguida agafen la bici, aquest segment és el que els pares patim més, per què no saps si van bé o menys .











Ben prompte ja els tenim a la vista, ara bé el que aquesta setmana en practicat, baixar de la bici ficar-mos a córrer, quin esglai...però sense cap de problema, els nostres xiquets són uns molt bons alumnes i heu férem molt  tots.










Ara ens queda l'ultim, el segment de córrer, el sprint final, ahi és quant heu donen tot, hi ha que la cara li canvia de color per a fer l'últim esforç. QUINA ENERGIA, QUE VALENTS.....






Al final tots molt contents, pares i xiquets, heu celebraren en una bona paelleta i algun dolçet. Quina quadrilla, així dona gust fer coses, gràcies a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA