dimarts, 9 de novembre del 2010

4 DIES PER AL BTT+RUN NON STOP 2010

 Ja estem a quatre dies de la celebració del BTT+RUN NON STOP 2010. Les inscripcions van a molt bon ritme i de segur que ens ho passem molt bé. Vos recordem que és un entrenament. Aleshores vos demanem que col·laboreu i que si passa alguna cosa a algun company o si en algun moment dels recorreguts veieu que esta mal senyalitzat o ha desaparegut alguna indicació, que col·laboreu entre tots intentant esperar a companys o indicar-los el camí.


En aquesta edició em canviat el circuit de RUN. Molt més atractiu que l'any anterior i més divertit. En aquest podreu gaudir d'unes sendes, baixades i pujades, que de segur que vos agraden; en cara que siga un poc més dur.

Part dels dos circuits transcorren pel mateix itinerari, per tant tindreu que cuidar molt de avisar en antelació e indicar les maniobres, sobre tot en el segment de bici.

Els dos circuits estaran marcats de forma distinta, que ja vos comunicarem el dia de la prova, però vos recomanem l'utilització del GPS, ja que les indicacions les posarem el dijous, el divendres les comprovarem, però no sabem si per inclemències climatològiques o altres aquestes es mantenen el dia de l'entrenament. Però no vos preocupeu que estarà ven senyalitzat.

La posterior paella la farem en el pati de Moises, en la plaça de la Constitució. Si algú esta apuntat i no pot assistir finalment que ens ho diga per favor.

Pels avituallaments de la prova tindrem aigua, cervesa, coca-cola, plàtans...

Per a fer boca, en el següent enllaç podeu veure les fotos de l'any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA