dilluns, 15 de novembre del 2010

ÈXIT DEL BTT+RUN NON STOP 2010

El passat dissabte celebrarem el BTT+RUN NON STOP 2010. Cal destacar el bon oratge que ens va fer i el immillorable ambient que vàrem viure durant tot el matí i el posterior dinar. 

Tot començà amb el marcatge del circuit el dijous per la vesprada. El dissabte al matí acabarem de marcar els trams de la Zona d’Oci, encara que era una sorpresa el veure si tot el marcatge del dijous estava al lloc.

A les 9:00h del matí començàrem amb el primer segment. Podíem triar entre les distàncies de 7 o 10 km corrent per la muntanya. Després d’uns 300m controlats es va iniciar el entrenament. La primera part de la carrera era la més dura i tot va anar sense problemes. A mitjan volta va ser quan la gent començà a perdre les referències del marcatge del circuit, molts d’ells per confiar-se i no prestar atenció a les indicacions. Ja acabat el primer segment de 7km, la majoria seguiren per a completar els 10,3km (11km al final), encara que pareixia un capítol dels “Autos Locos”, ja que cadascú apareixia i venia per un costat.

En acabar, la majoria agafaren les bicicletes tot terreny, per completar una, o dos voltes al circuit d’uns 18km. Aquest segment es feu molt exigent per la duresa del traçat, bastant tècnic i sinuós en la seua major part. Al final més de 36km de btt.

Cal destacar als ritmes que es rodà i la qualitat de l’entrenament, ja que els temps parcials van ser molt bons.

En acabar, tots van poder gaudir de l’avituallament ofert pel Club Triatló Guadassuar, amb la col·laboració del Ebano, Capri i Velvet; i la Fruteria Gran Via.

Per finalitzar l’entrenament tots els interessats vàrem disfrutar d’una magnífica paella per repondre forces.
Agrair també la col·laboració de Construccions Daniel Fuertes i Plantes Moises per la cessió dels seus vehicles per a transportar els materials i bicicletes per a la prova. Així mateix a l’Ajuntament de Guadassuar per estar sempre al nostre costat, al costat de l’esport.

I ja estem preparant una Marxa de Muntanya (a peu) per al mes de desembre d’uns 25 a 30km en la Garrofera, completament gratuïta, com el BTT+RUN NON STOP 2010, per a tos els que vulgueu acompanyar-nos. Esteu tots convidats.

Agraïm la participació a: BERTOMEU, CARLOS PASCUAL, DANI FUERTES, DANI JORNET, DIDAC, EL MALO, FEDE AÑO, FERNANDO CASANI, FRAN GIMENO, JAVIER FUERTES, JAVIER MARTINEZ, JOSE CAMARASA CHECA, JUAN A. MARTORELL, LUIS HERVAS, MARIO BOU, PEDRO DOBÓN, PEPE BRIGO, QUIQUE ALONSO OSCA, RAMÓN PLA, RAÜL MARTINEZ, TERESA ROSELLO FUSTER, VIRGI ALCOVER, XAVI ALONSO, XIMO SENTAMANS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA