dimarts, 2 de novembre del 2010

FELI 2on CLASSIFICAT AL HOME DE FERRO DE EIVISSA. ESPECTACULAR CAP DE SETMANA DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

Tres van ser les proves en les que els representants del Club Triatló Guadassuar van portar el nom del nostre poble. Totes les tres proves les varen celebrar el diumenge al matí.

A les 7:30h del mati començà la participació de Feli en el Home de Ferro de Eivissa 2010. Aquesta prova inclosa en les Series Mundials de Triatló, va tindre les distàncies de 4k de natació – 120 de ciclisme – 30 de carrera a peu. Les condicions climatològiques van ser molt adverses pel temporal de mar i de vent, que van dificultar i fer molt durà la prova per a tots els participants. Però així i tot, Feli aconseguí una 2 posició en la prova Open, a 2’ 41’’del primer classificat, i avantatjant en  quasi 20’ al tercer classificat. Aquest resultat demostra el magnífic estat de forma de Feli en aquest final de temporada, aconseguint el segon millor parcial ciclista i el millor en la carrera a peu. Enhorabona Feli.

2 CEBOLLA LINARES, FELICIANO CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR OPEN 5 1:16:45 5:14 2 4:04:25 2:59 29,45 1 2:19:33 7:40:43

La segona representació la trobem en el XIII Marató de Muntanya del Espadan amb Dani Fuertes. La 13a edició de la Marató Espadan cursa per muntanya de 42 km de longitud i més de 1600 metres de desnivell positiu, que es va celebrar diumenge passat 31 d'Octubre, a la localitat castellonenca de Segorbe, la qual cobria aquesta mítica distància, coronant l'emblemàtic Pico Espadan, i tornant de nou, al punt de sortida, per un itinerari diferent al d'anada. Dani aconseguí una classificar-se en la posició 122 de més de 650 participants. Amb aquesta gesta també demostra el magnífic estat de forma, i la bona preparació que ha dut a terme per a la celebració d’aquesta duríssima prova, realitzant-la amb un magnífic temps de 5h 10’ 23’’.

122 FUERTES GIMENO DANIEL 7,21 77 298 5:10:23

I la tercera representació, la més nombrosa, la trobem en la marxa de muntanya “III pujada al Pico de Chelva”. Sobre una distància de 21,75 km, cal destacar d’aquesta prova el desnivell positiu acumula de +1320 metres, i les pendents que arribaren al 54,8% en alguna pujada. Un total de 8 membres del Club Triatló Guadassuar, als que acompanyaren Pepe Lorente i Virgi Alcover, company i amic del Club Triatló Carlet que aconseguí una magnífica 14 posició final. Cal destacar les magnífiques marques i resultats, ja que va ser una prova de les més dures del calendari de muntanya d’aquesta temporada.