dimarts, 6 de març del 2012

CONTINUEM EN LA MASCLETÀ DE PROVES DE MARÇ

Açò no s'acaba mai. Després dels magnífics resultats dels membres del Club Triatló Guadassuar d'aquest passat cap de setmana al Campionat d'Espanya de mitja distància de triatló, ara es diversifiquen més les proves en les quals participaran els membres del Club.

Per començar tenim a Teto què participarà el 18 de març al I duatló d'Ibi. És un dia abans de Sant Josep, però per als d'Alacant és un dia més al calendari. Esperem què ja s'haja oblidat Teto de totes les molèsties que va tindre i arrossega de la temporada passada i què puga fer una molt bona carrera, preparant ja els triatlons que venen.

Per altre costat continua la muntanya. I com no Dani estarà allí per reafirmar el magnífic moment de forma que travessa en la carrera a peu i en les carreres de muntanya. També participaran Ximo Porcar i Vicent Andreu, en la que serà la IV Cursa de muntanya a celebrar en Castelló de la Ribera (o Villanova de Castelló, o Villanueva de Castellón... no ho se), sobre la distància de mitja marató. Molts més esportistes del nostre poble són els que participaran en aquesta cursa el proper 25 de març, i què esperem què s'animen a les carreres de muntanya per a la propera temporada hivernal. 

I com no Mario va a la d'ell i continua en la seua marxa. En aquesta ocasió la prova serà una del circuit TREK12-WILD WOLF SERIES. Una competició de 12 hores en bicicleta de muntanya què es celebrarà en la localitat de Puerto Lumbreras (Múrcia) el dia 31 de març. 

12 hores en un circuit de 12km en el qual guanya el què més voltes complete al recorregut, sent part de la prova per la nit. Hi ha diverses categories per equips de 2 o 4 membres, però Mario participarà en la categoria d'individual. Una prova molt dura per les hores i a més pel terreny muntanyós d'aquest esdeveniment. 

Per a l'ocasió participarà en una TREK FUEL EX 9.9 què li cedirà l'organització per a la realització de la prova (6.999€ de bicicleta), en la qual intentarà fer el millor paper possible amb el equip CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR - PLANTES MOISES.

I prompte ja ve la temporada de triatlons. Molta marxa per al Club i: 

"QUE EL RITMO NO PARE"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA