dissabte, 3 de març del 2012

DEMÀ CAMPIONAT D'ESPANYA DE MITJA DISTÀNCIA

Poc més de 12 hores per a la celebració del ValènciaLD. Prova sobre la distància de mig Ironman (1,9km-90km-21km) i què en aquesta primera edició serà el Campionat d'Espanya de Mitja Distància. 

A les 08:40h es donarà l'eixida per a Xuli, 08:45h Mario, i Dani a les 8:55h.

Aquesta vesprada ja han anat a deixar les bicicletes a la zona de transició. De segur què serà una molt bona prova, degut als atractius circuits que s'han preparat:

  • El segment de natació es realitza en la dàrsena interior de la Marina Rey Juan Carlos I.
  • El sector ciclista és un recorregut de 90 quilòmetres a una volta, amb 3 avituallaments que discorre cap al sud de València, passant entre altres per als municipis de: Albal, Beniparrell, Silla, Sollana i Sueca i part del recorregut pels arrossars del Parc Natural de l'Albufera de València , Circuit Urbà de la València F1, zona Ciutat Arts i les Ciències.
  • El recorregut a peu d'uns 21 quilòmetres a tres voltes, que discorre per la Marina Reial Juan Carlos I, Veles e Vents i el Passeig de la Malvarrosa, amb 2 llocs d'avituallament.
Esperem que tinguen sort i què gaudeixen d'un magnífic dia fent esport.

1 comentari:

  1. jo aixina també faj un mig IRONMAN !!!! teniu una bona motivació per a correr "apreseta"....intentar posar-se a roda de Saleta !!! jajaj...ANÍms !!!

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA