divendres, 30 de març del 2012

DEMÀ OPEN DE RESISTÈNCIA EN BTT - TREK12 WILD WOLF SERIES EN PUERTOLUMBRERAS

Demà a les 11:00h començarà la tercera prova del Open d'Espanya de Resistència en BTT - Trek12 Wild Wolf Series en la localitat murciana de Puerto Lumbreras. Sobre un circuit de 12km i un desnivell per volta d'uns 250m es disputarà aquesta prova. Mario participarà en la prova individual, ja que també està la possibilitat de participació en grups de 2 o 4 membres.

El guanyador serà el què més voltes complete en les 12h, encara què en cas d'empat a voltes guanyarà el què tinga la volta més ràpida en carrera. La intenció més optimista és la d'intentar arribar als 192km, ho siga 16 voltes al circuit, encara què no se com respondrà el cos després d'estar un altra setmana en medicament degut a una mega congestió, la qual a hores d'ara encara no em deixa respirar amb normalitat. Al menys una cosa "positiva", en dos setmanes dos eixides de bici, descansat si que arribe.


Mig dia dalt de la Trek Fuel EX 9.9 què em cedirà l'organització i amb el Staff técnic què m'acompanyarà.

I com avuí tenia que fer una carrera solidària a l'institut per Save de Children, dintre de la campanya Kilòmetres de Solidaritat amb els xiquets del Congo, i malauradament no he pogut participar, per cada volta què pegue demà al circuit donarè 1€ meu a l'associació. En cas de què vullga algu participar en l'iniciativa que ho publique al chat del Club. Tota iniciativa és bona per a l'ajuda dels més desfavorits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA