dimarts, 13 de març del 2012

SESSIÓ D'ESTIRAMENTS AL CENTRE CEL ANTERIOR. 23 de març a les 20:00h

El divendres 23 de març a les 20:00h al Centre Cel Anterior, amb Pepe Lorente al cap davant, i el Club Triatló Guadassuar han organitzat una sessió d'estiraments per a tots els membres del Club Triatló Guadassuar i amics del mateix.

Centre Cel Anterior és un centre de salut i benestar que ofereix teràpies suaus, orientades a la cura del cos i de la ment. L'objectiu del centre és aconseguir que totes les persones, sense cap distinció, puguin aconseguir un cos sa i una energia vital excel·lent a través de l'alimentació i les tècniques físiques adequades (Tai Chi, Chi Kung, Ioga, Pilates, etc.). Tenim a la vostra disposició servei de massatges, consulta d'homeopatia, així com una botiga de productes naturals, on podran trobar a més, llibres especialitzats, i una gran varietat de tes i encens.
A més Pepe Lorente i el Centre Cel Anterior és el massatgista de molts dels membres del Club, així com patrocinador e integrant del grup de muntanya "Carabasses de Muntanya" del Club Triatló Guadassuar.

Et recomanem que visites la web del Centre Cel Anterior: http://www.centrecelanterior.es/index_val.html

Si no ets membre del Club Triatló Guadassuar o els amics del mateix pots posar-te en contacte en nosaltres per veure la disponibilitat en la Sessió d'estiraments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA