diumenge, 28 d’abril del 2013

DUES SETMANES PER AL ULTRA TRAIL CSP115 CASTELLÓ - PENYAGOLOSA


Dues setmanes ens queden per afrontar els 118 quilòmetres de l'Ultra Trail CSP 115 Castelló-Penyagolosa. L'11 i 12 de maig estarem per les muntanyes de Castelló durant moltes hores Daniel Fuertes Gimeno, Mario Bou Ortega i Jose Luis Hortelano Tevar.

Penyagolosa Trails: CSP-115 és una ultratrail de 118 km de recorregut i un desnivell acumulat de pujada de 5.439 metres i de baixada de 4.227 metres. Amb sortida al nivell del mar, la cursa acaba en el Santuari de Sant Joan de Penyagolosa a 1280 metres d'altura, recorrent al seu pas els termes de Castelló, Borriol, Villlafamés, Les Useres, Lucena, Atzeneta, Benafigos, Culla, Xodos, Villahermosa i Vistabella.

Amb caràcter de semiautosuficiència i un temps màxim de 30 hores, la segona edició del Penyagolosa Trails CSP 115 serà Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya Ultratrail de la FEDME, a més de cursa puntuable per al primer circuit del país d'ultratrail, SUMMUM UltraCup. La inscripció a la cursa requereix ser major d'edat i haver superat un certificat mèdic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA