dijous, 9 de febrer del 2012

COMENÇA L'ACTIVITAT

Encara que no parem en tot l'any, aquest cap de setmana començarem la temporada 2012 de triatló i totes les seues disciplines.

Aquest dissabte, Teto, Jose Carlos, Ximo Pocar i Vicent Andreu, representaran al Club Triatló Guadassuar en el Duatló de Picassent. 

A la mateixa hora també començarà la Marató Solidària de Spinning en la Piscina Coberta. Organitzada pel nostre company i amic Alberto, podrem gaudir de tres hores damunt d'una bicicleta de Spinning (jo no he pujat mai d'alt d'una, jejeje). En aquest cas la recaptació es per a Intermon Oxfam i una cursa de 100km en la que participarà Alberto. Teniu més informació en: http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca

Però no acaba ací la cosa. La setmana que bé, Dani, Mario i Xuli, participaran en el Duatló Banyeres 70.0. Aquest número és la distància que tindran que recórrer tots els participants 13km corrent - 50 bicicleta - 7 corrent. S'espera un circuit dur en els tres segments per l'orografia del terrerny.

L'activitat continuarà el dia 26 de febrer en la Pista d'Atletisme d'Algemesí, on els membres del Club Triatló Guadassuar participaran en la Marató Solidària que han organitzat els companys del Club Triatló Algemesí. 42,2 km que haurem de recórrer en sèries de 400m. Un altra jornada de convivència i solidaritat de Clubs de la Ribera que començàrem amb la Marató de Natació Nadalenc de Guadassuar.

I per al més de març, el diumenge dia 4, en plena Fira de Agroguadassuar, Dani, Mario i Xuli participaran en el Campionat d'Espanya de Triatló de Mitja Distància, ha celebrar en València.

Replet tenim el mes. Continuem amb la solidaritat i continuem gaudint del què ens agrada, fer esport i ser cada dia un poc millors persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA