dijous, 23 de febrer del 2012

MARATÓ SOLIDÀRIA PER RELLEUS D’ALGEMESÍ A FAVOR DELS MALALTS D’ALZHEIMER

El proper diumenge 26 de febrer, a les 10h30, i organitzat pel Triatló Algemesí tindrà lloc a la pista d’atletisme del polisportiu d’Algemesí una Marató Solidària per relleus en favor dels malalts d'Alzheimer.


La prova consistirà en cubrir, per equips, la mítica distància de la marató, amb relleus de 400m.

Amb aquesta prova, els club de Triatló de la Ribera es consoliden com a un referent en la solidaritat de la nostra Comunitat, organitzant proves desinteressadament i en benefici dels més necessitats.

Tot començà en el Marató de natació nadalenc de Guadassuar, i ara anirem a Algemesí. 

I si vols, pots participar en nosaltres en aquesta magnífica prova juntament als membres del Club Triatló Guadassuar. Sols tens que tindre ganes de passar-ho bé, fer esport, i contribuir en una bona causa: l'ajuda a les persones que ho necessiten.

Si estàs interessat en acompanyar-nos pots posar-te en contacte en nosaltres en clubtriatloguadassuar@gmail.com o parlant en qualsevol dels membres del Club. 

Vos esperem.

1 comentari:

  1. De nou, donar-vos les gràcies per participar ahir en la marató i felicitar-vos pel vostre compromís, i per la vostra bòna disposició. Per a nosaltre ha sigut una molt bòna experiència que esperem repetir, i estem encantats d'haver-la compartit amb el Club Triatló Guadassuar. Fins prompte!

    Teniu un bon grapat de fotos en:
    https://plus.google.com/photos/111137577969123610472/albums/5713541248748467057?banner=pwa

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA