dissabte, 18 de febrer del 2012

MOLT DE FRED AL DUATLÓ DE PICASSENT

El passat 10 de febrer, 4 valents del Club Triatló Guadassuar plantaren cara a les inclemències del temps i al fred siberià. Ara és quan us pregunteu: “On anaren estos? A l’estepa russa? A algun camp-base al peu de l’Himalaia? O participaren com a voluntaris al “Desafío Calleja”?” Doncs, res d’això, participàrem al XIV duatló de Picassent. Al migdia, el sol escalfava però a mesura que anava acostant-se l’hora de l’eixida, el termòmetre anava baixant.

Després de les últimes instruccions dels jutges, ens donaren l’eixida. Des dels primers metres, Jose Carlos arrancà per davant de Ximo i meua. Als 300 metres decidim portar cadascú el seu ritme ja que havíem començat massa fort i, a por a poc, Ximo va deixant metres pel mig. El circuit constava de dues voltes de 2,5 per dins del poble amb alguna lleugera rampa. Després agafàrem la bici i només eixir, rampa (No saben que el millor és començar amb alguns kilòmetres plans?). Ens dirigim cap al polígon i “más de lo mismo”. Senyor concejal d’urbanisme de Picassent: els polígons, quan més plans, millor.

Després de pegar 4 voltes pel polígon, i patir un poc pel vent i el fred, vaig cap a la transició i quan comence a llevar-me el casc, puff, no em note ni el dits, després altra vegada a córrer pel mateix circuit per on començarem i per fi la meta, un poc d’aigua, un plàtan i a recuperar-se.

En el tema esportiu destacar el 15é lloc de Teto en categoria femenina; el bon debut de Ximo Porcar en aquest tipus de proves i l’últim lloc en la clasificació per equips. Heu llegit be “l’últim”. Tot és qüestió de publicitat: vosaltres, quan mireu les classificacions que feu? Mirar el primer i… sí, l’últim.

Espere que per a la pròxima prova siguem més companys del club.

CLASSIFICACIÓ

Jose Carlos Sais Gonzalez ------1:10:55
Ximo Porcar Fuster---------------1:12:30
Teto Ruiz Nogues-----------------1:17:56
Vicent Andreu Esteve------------1:24:02

Per: Vicent Andreu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA