dilluns, 27 de febrer del 2012

ÈXIT DE LA MARATÓ SOLIDÀRIA D'ALGEMESI

El diumenge es va celebrar la I Marató Solidària per relleus d'Algemesí, en favor dels malalts d'Alzheimer d'aquesta localitat. 

42,2km en els quals, els membres del Club Triatló Algemesí, la Tortuga d'Algemesí, el Club Triatló Carlet i el Club Triatló Guadassuar, vàrem demostrar la solidaritat del esport i les persones, amb una recaptació de 850€.

Van ser més de 2 hores de companyerisme, d'amistat, de solidaritat... Ahir tots érem un equip, tots lluitant pel mateix, per les persones que ho necessiten. Tot començà en la Marató Solidària de Guadassuar. El Club Triatló Algemesí ha continuat magníficament amb aquesta iniciativa, amb una organització exquisita, i cuidant fins al mínim detall. Enhorabona a tots, em passat un dia genial, aconseguint totes les expectatives.

En la part esportiva, el rècord del mon de marató va ser impossible. En la primera quarta part de la prova pareixia que el rècord estaria a l'abast, però finalment ens quedarem a més de 4 minuts. Com anirà eixa gent. Per part del Club Triatló Guadassuar començaren la marató Dani, Mario i Xali. Molt prompte vàrem veure que era impossible continuar i ens unirem al Club Triatló Carlet. Posteriorment s'incorporaren Jose Carlos i Dani Gomis que vingueren de còrrer en València.

Finalment el Club Triatló Carlet, junt als membres del Club Triatló Guadassuar, varen ser els primers en finalitzar aquesta prova esportiva-solidària.

I açò no s'acaba ací. Ja estem preparant i parlant per a les noves edicions d'aquestes proves i alguna nova que ja em pensat entre els Clubs.

Quin bon rotllo, quina nova amistat que estem fent entre els Clubs de la Ribera, i que bè que pinta açò, tots junts ja pareguem un equip, i ho som. Un equip humà d'esportistes lluitant per la superació individual però també per la col·lectiva. I així continuarem.

Podeu veure totes les fotos de la prova en: FOTOS, gentilesa de Toni Gordó Martínez.

1 comentari:

  1. ens ho passarem molt be i ha estat un plaer tindre-vos asi compartint este repte !
    esperem que la marato de natacio, la de relleus i alguna coseta mes que pugam muntar consoliden en el calendari i siga un dia de festa i germanor entre els clubs de la ribera !!
    un abraç i gracies per estar ahi !
    triatló Algemesi !

    ResponElimina

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA