dimecres, 1 de febrer del 2012

PEDALS DE FOC OR. OBJECTIU AMB LA BICICLETA D'AQUESTA TEMPORADA

Pedals de Foc és la ruta organitzada en bicicleta de muntanya pel perímetre del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, aprofitant les infraestructures de turisme rural de la zona i les pistes i camins que les connecten, recorrent quatre comarques pirinenques: Val d’Aran, Alta Ribagorça, Pallars Jussà i Pallars Sobirà. 


La PDF NON STOP UltraMarathon és un raid de btt amb llibre de ruta de gairebé 220 quilòmetres i amb 6200 metres de desnivell positiu. La participació és individual. La sortida i l'arribada és a Vielha, seguint l'itinerari de la Pedals de Foc en la seva major part. Passarà per la Vall d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.


En la categoria que tinc previst participar és en la NON STOP-OR: amb sortida i arribada a Vielha sense parades (220 Km).


Un nou repte per aquesta temporada 2012. Es celebrarà els dies 29, 30 de juny i 1 de juliol de 2012, e intentarem estar en l'exida d'aquesta UltraMarathon en bicicleta de muntanya, la més dura i exigent de les celebrades en Espanya.

Aquest repte amb la bici serà el de l'any, després de la París-Brest-París de l'any passat. Ara sols queda ultimar el calendari de ultra trails de muntanya per a després de l'estiu.

per: Mario Bou Ortega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA