dissabte, 16 de juny del 2012

2 HORES DE NATACIÓ GUADASSUAR. ÈXIT EN COOPERACIÓ ENTRE DOS CLARORS

Ahir celebrarem en Guadassuar la tercera edició de les 2 hores de natació. Aquesta prova ja s'ha consolidat al nostre poble gràcies a l'organització del Club Triatló Guadassuar, junt amb la col·laboració de Eulen Sport i l'Ajuntament de Guadasssuar.

Tots els participants, vinguts de Guadassuar, Carlet i Algemesí, en la major part, col·laboraren en l'entrega de mòbils ja utilitzats per a l'Associaciò SENAD. Aquesta iniciativa de col·laboració la continuarem fins al Triatló Local de Guadassuar, el dia 2 de setembre, on tornarem a recollir mòbils què ja no utilitzem. Així mateix, també podeu portar aquests aparells a la tenda Plantes Moises on recollirem els terminals per a donar-los a SENAD.

En aquesta edició, uns 25 nadadors nadaren en l'aigua gelada de la Piscina Municipal, que havia estat omplida dos dies abans. Açò provocà que tots acabaren gelats i tremolant.

Quatre varen ser els ritmes per aquestes dos hores:

  • 1'50'' x 100m
  • 2'00'' x 100m
  • 2'10' 'x 100m
  • 2'15'' x 100m
Cadascun dels esportistes va elegir el seu ritme, i tots varen gaudir de l'avituallament durant la prova preparat pel Club Triatló Guadassuar.

El dia 14 de juliol el TRIXCROSS. Segona edició d'un entrenament de triatló cros, on cadascú fa les parts que vol, ho fa complet, però tots acabem en les xulles i l'All-i-oli amb una cervesseta en la ma.

VINDREU??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA