dimecres, 20 de juny del 2012

ELS SOLETS DE LA RIBERA. L'ESCOLA DE TRIATLÓ DE LA RIBERA A GUADASSUAR

Amb el nom de "Els solets de la Ribera" naixerà el proper mes de setembre l'escola de Triatló apadrinada pel Club Triatló Guadassuar. 

En aquesta escola hi haurà cabuda per als menors de la Ribera de 7 a 16 anys. A més, juntament amb l'escola estem preparant un curs d'iniciació al triatló, on també entrenaran els juniors i sub 23 de l'escola de "Els solets de la Ribera".

Les negociacions entre el Club Triatló Guadassuar, Eulen Sport i l'Ajuntament de Guadassuar, estan ja quasi acabades, sols faltant aclarir molt poques coses. 

Així, en les pròximes setmanes serà presentada aquesta tri escola, posada en marxa amb tota la il·lusió per part del Club Triatló Guadassuar i el seu entrenador.

Prompte vos donarem els detalls definitius del funcionament i preus de l'escola, esperant què siga un referent a la nostra comarca i la nostra província.

El triatló arriba a Guadassuar amb més força que mai. El tres en un: "Apassionant, espectacular per a molts. Un prodigi de resistència i individualisme per a altres. Així és el triatló, un esport "tres en un" complet, desafiant i divertit. Tres disciplines -natació, ciclisme i cursa a peu, per aquest ordre i sense temps morts- el componen. L'opinió generalitzada dels amants d'aquesta pràctica esportiva és que l'important és acabar, i l'enemic a batre és, gairebé sempre, un mateix".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA