dimarts, 4 de desembre del 2012

CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR, UNICEF i L'AJUNTAMENT DE GUADASSUAR AMB EL PROJECTE "GOTAS POR NIGER"

Aprofitant la col·laboració de la "III Sant Silvestre Guadassuar" amb el projecte "Gotas por Niger" de UNICEF, el Club Triatló Guadassuar, junt amb la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Guadassuar i UNICEF, han preparat un projecte d'educació en valors i cooperació per a tots els centres educatius de la nostra localitat que celebrarem en aquest mes de desembre.

Gràcies a les gestions del Club Triatló Guadassuar i coordinats amb l'Ajuntament de Guadassuar, em aconseguit la donació de materials didàctics per part d'UNICEF, què seran entregats a tots els centres educatius, i poder prepara la participació dels nostres menors en la "III Sant Silvestre Guadassuar".

Un mes solidari i una cursa solidària. Estem en una mala època, amb una crisis terrible, però hi ha xiquets que no tenen aigua potable, que no poden anar a l'escola. Una xicoteta ajuda nostra pot ajudar a aquests xiquets a ser més feliços.

Tots els menors del poble seran particeps d'aquest projecte. I tu?

T'esperem el dia 29 de desembre en la III Sant Silvestre Guadassuar, els membres del Club Triatló Guadassuar, Al Trot i l'Ajuntament de Guadassuar, col·laborarem per tal de fer gaudir a tots els participants d'un magnífic dia: solidari, participatiu i cooperatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA