dijous, 13 de desembre del 2012

CRÒNICA MITJA MARATÓ i 12K D'ALCOI. BONA REPRESENTACIÓ DEL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR

Per sort per a tots, no sabent molt be com…a la senyoreta Núria li tocà, per cortesia de l’organització de la mitja marató d’Alcoi, un premi: “Una inscripció per a la mitja marató d’alcoi!!” Ohhhh…noooo!!

Després de meditar entre tots: Núria, Ariana, Joseca…..va…anem a fer comboi!! Feu tu i Ariana els 12kms i nosaltres farem la mitja marató!! Però….sols a córrer nooo!! Va, dinarem en Alcoi i que no siga sols córrer! Dinarem en la caseta de Ariana.

Una vegada tots inscrits, uns que venen, altres que no… Be, ells s’ho perden! Arriba el dia de la prova, a les 8:30 en el ravalet (el monyo fet!!). Moguem de camí a Alcoi, una vegada arribem, xeeee…quina sort, aparcar a primera línia! A recollir els dorsals, els que no el tenien d'abans i xeee….que sort, altra vegada, els primers en recollir dorsals! Una vegada tenim els dorsals, vist que no teniem massa temps i que fa fred, ens decidim anar a canviar-nos, que segur que al parking fa menys fred.

Tots canviats i preparats: uns al wc, altres a buscar a Teto, altres a fer-se fotos, be…al final, tot arreglat, xaquetes per ací, foto per allà, va que ja es hora! Una vegada a la línia d’eixida, “estic pixant-me”, no, pues no vages que ja anem a ixir! Be 20 minuts després…encara estem al mateix lloc, “estic pixant-me” no, no vages que anem a eixir ja! Mira mira….la bufa 1h30min….mira com es vola! Ixa ja no la seguim! Jejeje

Bé, després de tots els imprevists, amb 22 minuts de retard, es decidixen a donar l’eixida. Eixim tots 4 junts, a un bon ritme, les xiques també al seu ritme un poc més enrere, on anem gaudint d’Alcoi, sense ganes de córrer però corrent, entre rises i comentaris, després de semblar veure un pollastre sobre el kilòmetre 1 que creua els carrers d’Alcoi. Sobre el 2km, on es divideixen els participants de les dos proves, Victor i Juli, decidixen para a pixar, per fi! Dani i Jose Carlos seguixen amb el ritme en el que havien començat i des d’ací i fins el final de la prova anirien els dos junts. En canvi, Victor i Juli, després d'haver perdut uns minuts amb els dos primers, segueixen la seua marxa, i des d’aquest moment i fins ben entrada la prova les diferències es mantindrien més o menys igual. Al 14km, Victor tira endavant ja que Juli, no podia seguir el ritme que portaven. Victor va anar obrint tros i augmentant la distància, ja que el seu ritme, al igual que el de Joseca i Dani era major que el de Juli.

Amb aquesta composició va acabar la prova del mig marató d’Alcoi, amb la sort, al menys per a Juli, que tingueren que retallar quasi 1,5km, ja que la prova recorria per els túnels de la via verda d’Alcoi i als últims que teniem que passar no ha havia llum.

Pel que fa a la carrera de 12kms, i per les nostres participants, Núria va acabar la prova amb bon sabor de boca, ja que la intenció era d’acompanyar a Ariana, fer una bona prova, a més de disfrutar. Pel que fa a Ariana, es va fer una prova dura, però al cap i a la fí contenta per el resultat, per córrer a casa i per ser un pas mé a prop de poder afrontar altres tipus de proves i disfrutar, de segur, amb tots nosaltres del esport.

Una vegada les proves finalitzades…venia lo bo, va…nem a dinar!! (Aquesta part de la crònica….la deixaré per a altres).

Després de tot, hi hague que torná a casa molt decebut, per haver recorregut tot Alcoi i ni tan sols a Meta haver vist a Camilo Sexto!! El seu idol!! Jejejeje.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA