diumenge, 23 de desembre del 2012

II MARATÓ SOLIDÀRIA NADALENCA DE GUADASSUAR. ÉXIT PARTICIPATIU, ORGANITZATIU i DE COL·LABORACIÓ

El passat dissabte a les 16:00h es va realitzar la "II Marató Solidària Nadalenca de Guadassuar", 3 hores de natació en favor de la Associació Espanyola Contra el Càncer de Guadassuar. 

Aquesta prova, organitzada pels membres del Club Triatló Guadassuar, no va fallar a les expectatives i va fer gaudir a tots els participants i públic d'una molt bona vesprada esportiva.

Més de 50 nadadors es donaren cita en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal de Guadassuar, els quals completaren un total de 54,1 km. Cal agrair la presència del Club Triatló Algemesí, Club Triatló Alginet, Club Triatló Carlet, triatletes de la Ribera, els participants al carril solidari, i els amfitrions, els membres del Club Triatló Guadassuar.

Aquesta prova serà la primera de les solidàries d'aquestes dades organitzada pel Club Triatló Guadassuar, juntament amb l'Ajuntament de Guadassuar. La propera prova serà la "III Sant Silvestre Guadassuar", en favor de UNICEF i el projecte "Gotas por Níger", què es celebrarà el proper 29 de desembre, a partir de les 18:00h.

Solidaritat, esforç i col·laboració, tri de les coses més importants per al Club Triatló Guadassuar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA