dissabte, 8 de desembre del 2012

II MARATÓ NATACIÓ NADALENC GUADASSUAR. 3 HORES CONTRA EL CÀNCER.

El proper dissabte 22 de desembre de 2012, a les 10:00h, en les instal·lacions de la Piscina Coberta Municipal, el Club Triatló Guadassuar organitzarà la "2on Marató de natació nadalenc Guadassuar"

Aquesta activitat, com bé essent habitual en el Club Triatló Guadassuar, tornarà a ser solidaria. En aquest cas els nadadors lluitaran durant 3 hores contra el càncer. La recaptació integra de l'esdeveniment anirà per a la "Associació Espanyola Contra el Càncer" de Guadassuar.

Per aquesta segona edició esperem la participació de clubs de triatló de la nostra comarca com: Club Triatló l'Alcúdia, Club Triatló Alginet, Club Triatló Algemesí, Club Triatló Carlet, Club Triatló Cullera i el club amfitrió, el nostre Club Triatló Guadassuar.

I a més contarem amb el carril solidari. Tots els veïns de Guadassuar podran fer la seua inscripció per tal de poder nadar contra el càncer en aquest carril. La presidenta de la Associació Contra el Càncer de Guadassuar, na Xelo Miquel San Lorenzo, ja ha confirmat la seua assistència i participació

I si no pots nadar i vols animar-nos, podràs entrar a les instal·lacions de la piscina amb l'entrara d' 1€ solidari, que també anirà integre a la Associació.

Una mostra més de la conscienciació del Club Triatló Guadassuar amb l'ajuda als demés i amb la solidaritat.

Vos esperem i vos necessitem, 
aquesta lluita contra el càncer 
la tenim que fer entre tots, 
i tots junts la guanyarem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA