dilluns, 3 de desembre del 2012

MARIO BOU ORTEGA PARTICIPARÀ AL DID SPAIN EL 2013

Mario Bou Ortega serà el dorsal 26 per a la propera edició del DID SPAIN 2013.

Però què és el DID SPAIN? 

El DID SPAIN és un triatló, però sobre la distància ULTRAMAN. Les distàncies a recòrrer seran de 10km de natació - 360 kilòmetres de ciclisme - 84km corrent.

La particularitat d'aquesta prova és que es realitza durant 3 dies.

El divendres 20 de setembre els participants es tindran que afrontar a la primera etapa sobre dos segments, natació i ciclisme. El primer segment discorrerà des de la illa de Tabarca fins a la platja de Arenales del Sol en Elx, amb un total d'uns 10km. I seguidament tindran què afrontar el segon segment, uns 150 kilòmetres què els portara fins la localitat de Banyeres de Mariola.

La jornada de dissabte serà tota de ciclisme. Els esperarà una etapa d'un 210km de ciclisme, amb un desnivell positiu d'uns 5700 metres, què exigirà al màxim la resistència de tots els participants, portant-los pels ports més durs de la província d'Alacant. 

I per al diumenge 84km de carrera a peu per la Serra de Mariola, amb un desnivell positiu d'uns 2200 metres. Sofriment, dolor, esgotament, límits... però també coratge, il·lusió, valentia i alegria.

De segur què tots els meus em donaran forces i m'ajudaran a pegar eixa dura braçada en la natació, eixa pedalada en la bicicleta per arribar un metre més lluny i eixa espenta per tal de poder pegar una zancada més. 

El més difícil serà arribar a la línia d'eixida, però si tot va bé, el proper setembre tindrem un man més al currículum, el ULTRAMAN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA