divendres, 18 de gener del 2013

10K DIVINA PASTORA VALENCIA. EL CLUB TRIATLÓ GUADASSUAR ESTIGUÉ ALLÍ


Diumenge 13 de gener del 2013, 7:30 a.m., vaig o no vaig?

Hem quedat a les 8 del matí per sortir cap a la capital del Túria. Hui no hi ha reunió abans a la plaça del Triatló (Ravalet), hui només en som 4 i hem de passar per l´Alcúdia per a recollir a Jose i Núria.

En arreplegar a Carles (és la primera carrera que fa), posem la directa de camí al poble dels roscanos i agafem a la parella. Intercanviem opinions i coincidim en el mateix, després del duatló d'ahir a Carlet hui on s´estava bé era al llit, però com deia Dani Fuertes dies abans: 

-No som triatletes?.

Arribem a València, i en un tres i no res aparquem el cotxe prou ben aparcat, prop de l´arribada, i en baixar del cotxe notem un fort i gelat vent, i decidim deixar el poc pes que portem als serveis     d´una gasolinera que hi ha de camí, ja res ens pot parar.

La cursa tarda prou minuts en començar sobre l´hora prevista. L´eixida es una aglomeració estressant de gent. Núria es dedica a fer noves amistats, intentant vendre les seues espardenyes, i ballant al ritme de la música que portava una altra corredora.

Després de uns pocs minuts d´angoixa, veient els ballets que portava l´amiga... sortim, fem els 10k de València, una carrereta molt xula divertida i còmoda, per a debutar, i per passar un bon dia fent allò que ens agrada.

Fel·licitar als meus companys del Triatló Guadassuar, que tots superaren les seues marques i passarem un bon matí, Núria , Jose Carlos i Carles... fins la pròxima.

Salut i kilómetres.

per: Dani Gomis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA