dimecres, 9 de gener del 2013

DONACIÓ A UNICEF PER AL PROJECTE "GOTES PER NÍGER" DE LA III SANT SILVESTRE GUADASSUAR


Que content em posa haver pogut aconseguir aquesta quantitat per als xiquets del Níger.

Un projecte, amb molt de temps invertit, amb molts correus electrònics i telèfon, però que servirà per a que els xiquets de Níger puguen gaudir d'una vida un poc millor.

Tot començà amb un capítol de Pocoyo i ha acabat amb aquesta recaptació de 533,02€ donats en favor de UNICEF.

Molta feina i molt de temps invertit en aquesta III Sant Silvestre Guadassuar, preparar el projecte, després contactar amb UNICEF. Aconseguir i repartir per els centres educatius de la localitat els materials que ens entrega UNICEF amb la cooperació amb l'Ajuntament de Guadassuar i la nostra concejal Na Laura Osca García. I després la preparació amb el concejal Jose Luís Escartí Fuentes.

I tot açò ha sigut gràcies a vosaltres: als membres del Club Triatló Guadassuar que sempre esteu en tot, sou tots impressionants, als membres de al Trot que col·laborareu, a totes les empreses que confieu amb nosaltres, a l'Ajuntament de Guadassuar que sempre esta al nostre costat. I com no a tots els que participareu. Vosaltres sou els vertaders artífexs d'aquesta donació. Sense vosaltres rés d'açò hagués segut possible.

I em permetreu reproduir algun fragment del email que ens han enviat avui mateix. 

Marlene Perkins
Responsable de Sensibilización y Políticas de Infancia 

"Gracias por tu correo y Feliz Año! Enhorabuena por la carrera y muchísimas gracias de nuevo por destinar los fondos a UNICEF.

...agradeceremos cualquier acción deportiva posterior que emprendáis a favor de UNICEF. Por cierto, te informo que la agrupación de Escuelas Dociesanas va a realizar otro evento de estas características gracias a haber visto el vuestro. Por tanto, vuestra solidaridad se extiende!!"

Estem molt contents de ser un exemple, però no ho fem per això, ho fem per que aquesta és la filosofia del Club Triatló Guadassuar i els seus membres, i així seguirem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA