dimarts, 8 de gener del 2013

III SANT SILVESTRE GUADASSUAR. ÈXIT PARTICIPATIU, ORGANITZATIU i DE COL·LABORACIÓ AMB ELS MÉS NECESSITATS

El passat 29 de desembre del 2012 es celebrà en la nostra localitat la III Sant Silvestre Guadassuar. Per segon any consecutiu va estar organitzada pel Club Triatló Guadassuar, i aquesta vegada amb al Trot.

Una nova prova organitzada pel Club Triatló Guadassuar, el qual demostra la magnífica gestió en les organitzacions, i com no amb la cooperació amb els més necessitats.

En aquesta ocasió la III Sant Silvestre Guadassuar era en favor de UNICEF i el projecte de "Gotes pel Níger". Poc més de 500 participants es donaren cita en la nostra població per tal de gaudir d'una magnífica velada esportiva, aconseguint una donació de 533,02€ que serà efectuada a UNICEF properament.

Gràcies a tots els participants, ja que vosaltres vareu ser els protagonistes. Sols les rialles abans de començar, durant i en acabar ens fan continuar amb les ganes d'organitzar aquestes proves, que tanta falta fan al nostre poble i què estan tant a prop de pedres, o perdent-se.

De segur que l'any que bé podreu tornar a gaudir de la IV Sant Silvestre Guadassuar, i nosaltres estarem allí, millorant i fent-vos gaudir d'un dia inoblidable.

I amb aquesta prova el Club Triatló Guadassuar tanca un 2012 marcat per la solidaritat. En aquest any em col·laborat amb:
  • UNICEF. UNICEF Espanya és un dels 36 Comitès Nacionals que contribueixen al treball del Fons de Nacions Unides per a la Infància.
  • SAVE THE CHILDREN. Organització independent líder a nivell mundial en el treball a favor de la infància.
  • AECC. La Associació Espanyola contra el Càncer integra en el seu si a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones, i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.
  • ASSOCIACIÓ MALALTS D’ALZHEIMER ALGEMESÍ.
  • COTTOLENGO PADRE ALEGRE DE VALÈNCIA.
  • SENAD. Associació espanyola de nens i adolescents per al desenvolupament integral.
  • AJUDA A ADRIAN. Una tràgica caiguda va canviar la vida d'Adrian i molts taps poden millorar. La família del menor, de 6 anys i d'Algemesí, sol · licita l'ajuda solidària de la gent per sufragar el tractament del petit,

El Club Triatló Guadassuar vol agrair a tots els membres del Club Triatló Guadassuar la seua participació i cooperació, a més de la seua solidaritat i esforç demostrats en aquest 2012. 

Així mateix a tots els participants en les activitats organitzades pel Club, ja que juntament amb vosaltres em pogut contribuir amb les persones més desfavorides, i portar l’alegria a molta gent que ho necessita. 

 També agrair l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament de Guadassuar, juntament amb totes les entitats i empresses que contínuament confien amb nosaltres i amb les noves iniciatives que portem endavant. Moltes gràcies a tots, i esperem què el 2013 siga molt millor per a tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Club triatló guadassuar
clubtriatloguadassuar@gmail.com
GUADASSUAR - VALÈNCIA